Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Broccoli cu ton la cuptor

O rețetă sănătoasă și foarte gustoasă. Cercel Mihaela

Pași de preparare

  • Scufundați broccoli în apa fierbinte pentru 30 de secunde, apoi lăsați-l să se scurgă bine. Ungeți o formă termorezistentă cu unt, așezați broccoli cu codițele spre interior, de jur împrejurul formei . Scurgeți tonul și așezați-l în mijloc.
  • Bateți bine oul cu smântâna și jumătate din cașcavalul ras. Asezonați cu piper, oregano uscat și un praf de sare. Turnați compoziția în tavă, peste broccoli. Presarăți deasupra restul de cașcaval.
  • Dați tava la cuptor pentru 15-20 de minute, la foc mediu, până începe să se rumenească ușor. Serviți imediat. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Broccoli cu ton la cuptor
2 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 300 g Broccoli VAPEUR Bonduelle
  • 1 conservă ton bucăți în ulei
  • 20 g unt
  • 1 ou
  • 150 ml. smântână
  • 100 g cașcaval
  • Sare
  • Piper mozaic
  • Oregano uscat
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Scufundați broccoli în apa fierbinte pentru 30 de secunde, apoi lăsați-l să se scurgă bine. Ungeți o formă termorezistentă cu unt, așezați broccoli cu codițele spre interior, de jur împrejurul formei . Scurgeți tonul și așezați-l în mijloc.

  • Pasul 2

    Bateți bine oul cu smântâna și jumătate din cașcavalul ras. Asezonați cu piper, oregano uscat și un praf de sare. Turnați compoziția în tavă, peste broccoli. Presarăți deasupra restul de cașcaval.

  • Pasul 3

    Dați tava la cuptor pentru 15-20 de minute, la foc mediu, până începe să se rumenească ușor. Serviți imediat. Poftă bună!