1. >Rețete
  2. >Broccoli cu carne de vită și tăieței

Broccoli cu carne de vită și tăieței

O rețetă sănătoasă și delicioasă. Cercel Mihaela
Ușor
3 persoane
30 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 3 persoane
200 g Broccoli VAPEUR Bonduelle

250 g vrăbioară

1 ceapă roșie

250 g tăieței de casă

Ghimbir pudră

2 linguri ulei

1 lingură miere

2 linguri oțet de mere

2 linguri sos de soia

Piper negru
Ingrediente pentru 3 persoane
200 g Broccoli VAPEUR Bonduelle

250 g vrăbioară

1 ceapă roșie

250 g tăieței de casă

Ghimbir pudră

2 linguri ulei

1 lingură miere

2 linguri oțet de mere

2 linguri sos de soia

Piper negru
  1. Pași 1
    Tăiem ceapa julien. Tăiem carnea în fâșii subțiri pe care le rumenim la foc iute într-o lingură de ulei. Scoatem carnea într-o farfurie, o păstrăm la cald.
  2. Pași 2
    Punem restul de ulei în tigaie și rumenim ceapa la foc iute. Adăugăm broccoli dezghețat ușor. Între timp, amestecăm mierea , ghimbirul, oțetul , sosul de soia și piperul într-un vas.
  3. Pași 3
    Turnăm amestecul peste broccoli și ținem la foc iute 2 minute. Adăugăm tăiețeii fierți și carnea de vită, amestecăm ușor câteva minute, până se înfierbântă tot amestecul. Servim imediat.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Dorada la cuptor cu legume la tigaie

    O rețetă foarte simplă, cu puține ingrediente, însă cu o aromă bogată! Dorada însoțită de legumele noastre pentru tigaie îți vor aduce un prânz minunat!

  • Clafoutis cu broccoli și roșii cherry

    Un preparat din bucătăria franțuzească gata să încânte întreaga familie.

  • Mix gratinat de broccoli, morcovi și con...

    Legumele gratinate sunt minunate pentru o cină ușoară!