Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Broccoli cu carne de vită și tăieței

O rețetă sănătoasă și delicioasă. Cercel Mihaela

Pași de preparare

  • Tăiem ceapa julien. Tăiem carnea în fâșii subțiri pe care le rumenim la foc iute într-o lingură de ulei. Scoatem carnea într-o farfurie, o păstrăm la cald.
  • Punem restul de ulei în tigaie și rumenim ceapa la foc iute. Adăugăm broccoli dezghețat ușor. Între timp, amestecăm mierea , ghimbirul, oțetul , sosul de soia și piperul într-un vas.
  • Turnăm amestecul peste broccoli și ținem la foc iute 2 minute. Adăugăm tăiețeii fierți și carnea de vită, amestecăm ușor câteva minute, până se înfierbântă tot amestecul. Servim imediat.

Rețete care te-ar putea interesa

Broccoli cu carne de vită și tăieței
3 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 200 g Broccoli VAPEUR Bonduelle
  • 250 g vrăbioară
  • 1 ceapă roșie
  • 250 g tăieței de casă
  • Ghimbir pudră
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingură miere
  • 2 linguri oțet de mere
  • 2 linguri sos de soia
  • Piper negru
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Tăiem ceapa julien. Tăiem carnea în fâșii subțiri pe care le rumenim la foc iute într-o lingură de ulei. Scoatem carnea într-o farfurie, o păstrăm la cald.

  • Pasul 2

    Punem restul de ulei în tigaie și rumenim ceapa la foc iute. Adăugăm broccoli dezghețat ușor. Între timp, amestecăm mierea , ghimbirul, oțetul , sosul de soia și piperul într-un vas.

  • Pasul 3

    Turnăm amestecul peste broccoli și ținem la foc iute 2 minute. Adăugăm tăiețeii fierți și carnea de vită, amestecăm ușor câteva minute, până se înfierbântă tot amestecul. Servim imediat.