Pași de preparare
-
Separăm gălbenușurile de albușuri. Batem spuma albușurile cu sarea, apoi adăugăm gălbenușurile pe rând și mixăm în continuare.
-
Adăugăm boiaua dulce și piperul, apoi se pune laptele și mixăm bine. La final, adăugăm făina în ploaie (înainte amestecăm praful de copt) și amestecăm de data asta cu o lingură.
-
Pregătim formele de brioșe. Punem hârtia pentru brioșe și umplem pe jumătate forma cu compoziția făcută, apoi punem câte un mănunchi mic de broccoli și conopida în mijlocul brioșei, mai adăugăm puțină compoziție deasupra. Pentru aspect, am presărat puțină boia.
-
Eu am făcut jumătate de compoziție simplă, iar în cealaltă jumătate am pus și spanac (l-am călit puțin în unt) și am amestecat bine compoziția cu lingura.