Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Brioșe cu ciuperci și cașcaval

O rețetă pregătită de Jamila!

Pași de preparare

  • Scurgem ciupercile de lichid și le tăiem în sferturi. Le punem într-un bol încăpător, adăugăm peste ele laptele bătut, untul topit și oul și amestecăm bine totul.

  • Adăugăm și ceapa verde, pătrunjelul, ardeiul copt și cașcavalul pe care le incorporăm bine. Adăugăm faina, praful de copt, boiaua dulce, 1 linguriță de sare și piper, după gust.

  • Amestecăm bine și punem compoziția într-o tavă pentru brioșe unsă bine cu ulei și le punem în cuptorul preîncălzit la 170°C pentru aproximativ 25-30 de minute.

  • Le lăsăm să se răcească în tavă pentru încă 30 de minute și se pot servi. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Brioșe cu ciuperci și cașcaval
2 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
  • 300 g făină
  • 300 g lapte bătut
  • 100 g cașcaval
  • 80 g unt topit
  • 10 g praf de copt
  • 2 fire ceapă verde
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • 1 linguriță boia
  • 1 ardei copt
  • 1 ou
  • Sare
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Scurgem ciupercile de lichid și le tăiem în sferturi. Le punem într-un bol încăpător, adăugăm peste ele laptele bătut, untul topit și oul și amestecăm bine totul.

  • Pasul 2

    Adăugăm și ceapa verde, pătrunjelul, ardeiul copt și cașcavalul pe care le incorporăm bine. Adăugăm faina, praful de copt, boiaua dulce, 1 linguriță de sare și piper, după gust.

  • Pasul 3

    Amestecăm bine și punem compoziția într-o tavă pentru brioșe unsă bine cu ulei și le punem în cuptorul preîncălzit la 170°C pentru aproximativ 25-30 de minute.

  • Pasul 4

    Le lăsăm să se răcească în tavă pentru încă 30 de minute și se pot servi. Poftă bună!