Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Brioșe cu ciuperci și cașcaval

O rețetă pregătită de Jamila!

Pași de preparare

  • Scurgem ciupercile de lichid și le tăiem în sferturi. Le punem într-un bol încăpător, adăugăm peste ele laptele bătut, untul topit și oul și amestecăm bine totul.

  • Adăugăm și ceapa verde, pătrunjelul, ardeiul copt și cașcavalul pe care le incorporăm bine. Adăugăm faina, praful de copt, boiaua dulce, 1 linguriță de sare și piper, după gust.

  • Amestecăm bine și punem compoziția într-o tavă pentru brioșe unsă bine cu ulei și le punem în cuptorul preîncălzit la 170°C pentru aproximativ 25-30 de minute.

  • Le lăsăm să se răcească în tavă pentru încă 30 de minute și se pot servi. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Brioșe cu ciuperci și cașcaval
2 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/ciuperci-intregi-sterilizate">1 borcan (280 g) Ciuperci &icirc;ntregi Bonduelle</a></p>
  • <p>300 g făină</p>
  • <p>300 g lapte bătut</p>
  • <p>100 g cașcaval</p>
  • <p>80 g unt topit</p>
  • <p>10 g praf de copt</p>
  • <p>2 fire ceapă verde</p>
  • <p>1/2 legătură pătrunjel</p>
  • <p>1 linguriță boia</p>
  • <p>1 ardei copt</p>
  • <p>1 ou</p>
  • <p>Sare</p>
  • <p>Piper</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Scurgem ciupercile de lichid și le tăiem în sferturi. Le punem într-un bol încăpător, adăugăm peste ele laptele bătut, untul topit și oul și amestecăm bine totul.

  • Pasul 2

    Adăugăm și ceapa verde, pătrunjelul, ardeiul copt și cașcavalul pe care le incorporăm bine. Adăugăm faina, praful de copt, boiaua dulce, 1 linguriță de sare și piper, după gust.

  • Pasul 3

    Amestecăm bine și punem compoziția într-o tavă pentru brioșe unsă bine cu ulei și le punem în cuptorul preîncălzit la 170°C pentru aproximativ 25-30 de minute.

  • Pasul 4

    Le lăsăm să se răcească în tavă pentru încă 30 de minute și se pot servi. Poftă bună!