Pași de preparare
-
Tăiem chorizo felii, dăm prin răzătoare cașcavalul, tăiem ceapa verde felii și tăiem mărunt castravetele, ardeiul roșu, ceapa și ridichiile.
-
Tragem la tigaie chorizo fără ulei, fiindcă își lasă el grăsimea. Adăugăm ceapa verde și broccoli. Le lăsăm să se călească 3-4 minute.
-
Pregătim compoziția pentru brioșă: amestecăm făina cu praful de copt, chorizo, ceapa verde și cașcavalul. Batem oul, îl amescecăm cu lapte, apoi le turnăm peste amestec. La final adăugăm și broccoli și amestecăm ușor. Punem compoziția în formele de brioșe. Lăsăm să se coacă aproximativ 20 de minute la 200°C.
-
Pregătim garnitura pentru brioșe din legumele tocate mărunt: castravete, ardei roșu și ceapă peste care adăugăm puțin ulei de măsline și oțet. Servim alături de brioșe.