Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Brânză cu legume la cuptor

Brânză cu legume la cuptor. Georgeta Leonte

Pași de preparare

  • Se taie mărunt ceapa roșie și ardeiul gras, iar morcovul, dovlecelul, cartofii se taie felii subțiri. Se pun legumele tăiate și porumbul scurs din conservă într-o tavă termorezistentă, peste care se adaugă sosul de roșii.

  • Se condimentează cu sare, chilli, oregano și busuioc. Se amestecă smântâna cu brânza și cașcavalul ras și se toarnă pe deasupra.

  • Acoperiți tava cu folie de aluminiu și dați la cuptor, la 200 grade Celsius, pentru 20 minute. Luați folia și mai lăsați la cuptor încă 10 minute. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Brânză cu legume la cuptor
6 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/conserva-porumb">1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle</a></p>
  • <p>1 dovlecel</p>
  • <p>2 cartofi</p>
  • <p>2 morcovi</p>
  • <p>1/2 ardei gras roșu</p>
  • <p>1 ceapă roșie</p>
  • <p>200 g br&acirc;nză de oaie sau feta</p>
  • <p>100 g de cașcaval</p>
  • <p>Ulei de măsline</p>
  • <p>Sare</p>
  • <p>100 ml. sos de roșii</p>
  • <p>150 ml. sm&acirc;nt&acirc;nă</p>
  • <p>Chilli</p>
  • <p>Oregano</p>
  • <p>Busuioc</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se taie mărunt ceapa roșie și ardeiul gras, iar morcovul, dovlecelul, cartofii se taie felii subțiri. Se pun legumele tăiate și porumbul scurs din conservă într-o tavă termorezistentă, peste care se adaugă sosul de roșii.

  • Pasul 2

    Se condimentează cu sare, chilli, oregano și busuioc. Se amestecă smântâna cu brânza și cașcavalul ras și se toarnă pe deasupra.

  • Pasul 3

    Acoperiți tava cu folie de aluminiu și dați la cuptor, la 200 grade Celsius, pentru 20 minute. Luați folia și mai lăsați la cuptor încă 10 minute. Poftă bună!