1. >Rețete
  2. >Brânză cu legume la cuptor

Brânză cu legume la cuptor

Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
4 persoane
5 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle

1 dovlecel

2 cartofi

2 morcovi

1/2 ardei gras roșu

1 ceapă roșie

200 g brânză de oaie sau feta

100 g de cașcaval

Ulei de măsline

Sare

100 ml. sos de roșii

150 ml. smântână

Chilli

Oregano

Busuioc
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle

1 dovlecel

2 cartofi

2 morcovi

1/2 ardei gras roșu

1 ceapă roșie

200 g brânză de oaie sau feta

100 g de cașcaval

Ulei de măsline

Sare

100 ml. sos de roșii

150 ml. smântână

Chilli

Oregano

Busuioc
  1. Pași 1
    Se taie mărunt ceapa roșie și ardeiul gras, iar morcovul, dovlecelul, cartofii se taie felii subțiri. Se pun legumele tăiate și porumbul scurs din conservă într-o tavă termorezistentă, peste care se adaugă sosul de roșii.
  2. Pași 2
    Se condimentează cu sare, chilli, oregano și busuioc. Se amestecă smântâna cu brânza și cașcavalul ras și se toarnă pe deasupra.
  3. Pași 3
    Acoperiți tava cu folie de aluminiu și dați la cuptor, la 200 grade Celsius, pentru 20 minute. Luați folia și mai lăsați la cuptor încă 10 minute. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Orez cu legume și carne

    O rețetă gustoasă, practică și sățioasă, ușor de preparat atât pentru mesele de prânz, cât și pentru cină.

  • Omletă cu legume și șuncă

    Un mic dejun consistent și gustos!

  • Rulouri cu ton și porumb

    Descopera reteta de rulouri cu ton și porumb!