Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Brăduți din spanac cu ciuperci și salată boeuf

O gustare perfectă, sănătoasă și sățioasă. Paula Ion

Pași de preparare

 • Salata de boeuf: Curățăm cartofii, morcovii și îi punem la fiert în apă cu sare. Între timp tocăm gogoșarii mărunt și îi stoarcem de zeama lăsată. Când sunt gata cartofii și morcovii, se lasă să se răcească și apoi îi tăiem cubulețe mici. Punem într-un bol, adăugăm maioneza și mazărea, condimentăm cu sare și piper, amestecăm bine.

 • Spanacul cu ciuperci: Curățăm ceapa, o tăiem julien, punem într-o tigaie încăpătoare untul, adăugăm ceapa, călim puțin până devine arămie, apoi adăugăm ciupercile tăiate cubulețe mici și puțină apă călduță. Spanacul se pune în apă fiartă pentru 5 minute, apoi scurgem bine, adăugăm peste ceapă și ciuperci, adăugăm o ceașcă de apă și fierbem bine (mai adăugăm apă, dacă este cazul, din când în când). La final adăugăm 2-3 linguri de făină și amestecăm bine, mai lăsăm să fiarbă 3-5 minute și dăm la o parte.

 • Legumele sotate: Într-o tigaie încingem ulei, punem legumele și le lăsăm la sotat 2-3 minute, după care adăugăm vinul și condimentăm cu sare si piper. Lăsăm până ce vinul se evaporă și apoi le scoatem pe ceva.

 • Montăm farfuria după imaginație. Eu am folosit forma pentru brăduți, de am așezat spanacul și salata de boeuf. Am adăugat legumele sotate alături.

Rețete care te-ar putea interesa

Brăduți din spanac cu ciuperci și salată boeuf
4 persoane peste 45 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Salata de boeuf: Curățăm cartofii, morcovii și îi punem la fiert în apă cu sare. Între timp tocăm gogoșarii mărunt și îi stoarcem de zeama lăsată. Când sunt gata cartofii și morcovii, se lasă să se răcească și apoi îi tăiem cubulețe mici. Punem într-un bol, adăugăm maioneza și mazărea, condimentăm cu sare și piper, amestecăm bine.

 • Pasul 2

  Spanacul cu ciuperci: Curățăm ceapa, o tăiem julien, punem într-o tigaie încăpătoare untul, adăugăm ceapa, călim puțin până devine arămie, apoi adăugăm ciupercile tăiate cubulețe mici și puțină apă călduță. Spanacul se pune în apă fiartă pentru 5 minute, apoi scurgem bine, adăugăm peste ceapă și ciuperci, adăugăm o ceașcă de apă și fierbem bine (mai adăugăm apă, dacă este cazul, din când în când). La final adăugăm 2-3 linguri de făină și amestecăm bine, mai lăsăm să fiarbă 3-5 minute și dăm la o parte.

 • Pasul 3

  Legumele sotate: Într-o tigaie încingem ulei, punem legumele și le lăsăm la sotat 2-3 minute, după care adăugăm vinul și condimentăm cu sare si piper. Lăsăm până ce vinul se evaporă și apoi le scoatem pe ceva.

 • Pasul 4

  Montăm farfuria după imaginație. Eu am folosit forma pentru brăduți, de am așezat spanacul și salata de boeuf. Am adăugat legumele sotate alături.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.