Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Biban de mare la grătar cu fasole verde și porumb

Biban de mare la grătar cu fasole verde și porumb. Ana Cristina Toroipan

Pași de preparare

  • Se pune peștele la grătar și se condimentează când e gata. Se pune o crenguță de rozmarin între 2 bucăți de pește și se lasă la răcit.

  • Fasolea și porumbul se pun în tigaie cu puțin ulei de măsline, lămâie și 100 ml apă.

  • Se condimentează cu sare și piper și se servește împreună cu bibanul de mare și un pahar de vin alb. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Biban de mare la grătar cu fasole verde și porumb
2 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/conserva-porumb">1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle</a></p>
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/conserva-fasole-pastai">200 g Fasole verde păstăi rotunde, tăiate Bonduelle</a></p>
  • <p>1 lăm&acirc;ie</p>
  • <p>2 crenguțe rozmarin</p>
  • <p>4 fileuri biban de mare</p>
  • <p>Sare</p>
  • <p>Piper</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se pune peștele la grătar și se condimentează când e gata. Se pune o crenguță de rozmarin între 2 bucăți de pește și se lasă la răcit.

  • Pasul 2

    Fasolea și porumbul se pun în tigaie cu puțin ulei de măsline, lămâie și 100 ml apă.

  • Pasul 3

    Se condimentează cu sare și piper și se servește împreună cu bibanul de mare și un pahar de vin alb. Poftă bună!