Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Aspic de legume

Îmi place să gătesc sănătos și să îi conving pe nepoții mei să mănânce cât mai multe legume. Ana Săsărman

Pași de preparare

  • Pieptul de pui se pune la fiert, cu sare, iar când este fiert, se lasă la răcit și se taie mărunt. Supa rămasă se lasă la răcit. Când s-a răcit, se dizolvă în ea gelatina și se lasă la umflat cca 15 minute.

  • În formele de brioșe se pune un strat de supă și se lasă 5 minute la rece. Se așează câteva cubulețe de cașcaval și puțin piept de pui, se mai pune un strat de supă și se lasă la rece 10 minute.

  • Se adaugă legume, se completează cu supa umplând formele și se dă la rece 30 de minute.

  • Când se servesc, se scot din forme.

Rețete care te-ar putea interesa

Aspic de legume
12 persoane peste 45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (340 g) Amestec de legume Mexico Mix GOLD Bonduelle
  • 50 g cașcaval
  • 100 g piept de pui
  • 1500 ml. apă
  • 1 vârf de cuțit sare
  • 2 plicuri gelatină
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Pieptul de pui se pune la fiert, cu sare, iar când este fiert, se lasă la răcit și se taie mărunt. Supa rămasă se lasă la răcit. Când s-a răcit, se dizolvă în ea gelatina și se lasă la umflat cca 15 minute.

  • Pasul 2

    În formele de brioșe se pune un strat de supă și se lasă 5 minute la rece. Se așează câteva cubulețe de cașcaval și puțin piept de pui, se mai pune un strat de supă și se lasă la rece 10 minute.

  • Pasul 3

    Se adaugă legume, se completează cu supa umplând formele și se dă la rece 30 de minute.

  • Pasul 4

    Când se servesc, se scot din forme.