Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Ardei umpluți cu fasole roșie

Ardeii umpluți sunt un preparat de bază în multe țări din sud-estul Europei. Acest fel de mâncare face parte din cultura și tradiția noastră, dar fiecare regiune are moduri diferite de a-l pregăti. Alege să-i surprinzi pe cei dragi cu o rețetă de ardei umpluți cu fasole roșie!

Pași de preparare

  • Se pune carnea tocată intr-o cratiță încinsă cu puțin ulei. După ce carnea începe să se gătească și să se desfacă, adăugam ceapa și usturoiul tocate și condimentam totul cu boia, sare, piper, rozmarin, cimbru și un praf de chilli pudră. 

  • Peste carnea gătită în prealabil, adăugăm orezul prefiert, ceapa verde și roșiile în bulion și lăsăm totul pe foc pentru câteva minute, iar spre final adăugăm fasolea roșie Bonduelle. 

  • Lăsăm compoziția să se omogenizeze după care umplem ardeii cu umplutura obținută. Punem ardeii umpluți într-o tavă, adăugăm apa / bază de supă și acoperim cu o folie de aluminiu. O lăsăm la cuptor timp de 20 minute.

  • După ce ardeii s-au gătit, scoatem folia și adăugăm cascaval ras peste fiecare ardei. Lăsăm totul la cuptor pentru încă 5 minute iar masa este gata de servire. 

Rețete care te-ar putea interesa

Ardei umpluți cu fasole roșie
4 persoane 30-45 min Mediu
INGREDIENTE
  • 400 g Fasole roșie boabe, Bonduelle

  • 500 g carne tocată

  • 200 g roșii în bulion

  • 200 g orez

  • 200 g cașcaval pentru gratinat

  • 7 ardei

  • 1 ceapă

  • 2 fire de ceapă verde

  • 3 căței de usturoi

  • boia

  • chilli pudră

  • rozmarin

  • cimbru

  • ulei

  • sare

  • piper

Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se pune carnea tocată intr-o cratiță încinsă cu puțin ulei. După ce carnea începe să se gătească și să se desfacă, adăugam ceapa și usturoiul tocate și condimentam totul cu boia, sare, piper, rozmarin, cimbru și un praf de chilli pudră. 

  • Pasul 2

    Peste carnea gătită în prealabil, adăugăm orezul prefiert, ceapa verde și roșiile în bulion și lăsăm totul pe foc pentru câteva minute, iar spre final adăugăm fasolea roșie Bonduelle. 

  • Pasul 3

    Lăsăm compoziția să se omogenizeze după care umplem ardeii cu umplutura obținută. Punem ardeii umpluți într-o tavă, adăugăm apa / bază de supă și acoperim cu o folie de aluminiu. O lăsăm la cuptor timp de 20 minute.

  • Pasul 4

    După ce ardeii s-au gătit, scoatem folia și adăugăm cascaval ras peste fiecare ardei. Lăsăm totul la cuptor pentru încă 5 minute iar masa este gata de servire. 

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.