Pași de preparare
-
Se pune carnea tocată intr-o cratiță încinsă cu puțin ulei. După ce carnea începe să se gătească și să se desfacă, adăugam ceapa și usturoiul tocate și condimentam totul cu boia, sare, piper, rozmarin, cimbru și un praf de chilli pudră.
-
Peste carnea gătită în prealabil, adăugăm orezul prefiert, ceapa verde și roșiile în bulion și lăsăm totul pe foc pentru câteva minute, iar spre final adăugăm fasolea roșie Bonduelle.
-
Lăsăm compoziția să se omogenizeze după care umplem ardeii cu umplutura obținută. Punem ardeii umpluți într-o tavă, adăugăm apa / bază de supă și acoperim cu o folie de aluminiu. O lăsăm la cuptor timp de 20 minute.
-
După ce ardeii s-au gătit, scoatem folia și adăugăm cascaval ras peste fiecare ardei. Lăsăm totul la cuptor pentru încă 5 minute iar masa este gata de servire.