1. >Rețete
  2. >Ardei umplut cu ciuperci

Ardei umplut cu ciuperci

Ardei cu sos la cuptor, umplut cu carne, orez și ciuperci.
Ușor
4 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle

400 g carne tocată

1 crenguță cimbru

8-10 ardei grași pentru umplut

80 g orez

2 cepe măricele

Sare

Piper

3 linguri ulei

Smântână

Mărar

Foi de dafin

Bulion
Ingrediente pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle

400 g carne tocată

1 crenguță cimbru

8-10 ardei grași pentru umplut

80 g orez

2 cepe măricele

Sare

Piper

3 linguri ulei

Smântână

Mărar

Foi de dafin

Bulion
  1. Pași 1
    Ciupercile le punem într-un castron.
  2. Pași 2
    Începem să tăiem ceapa cât mai mărunt și o punem la călit. Orezul îl punem peste ceapă, apoi adăugăm carnea și ciupercile, sărăm și piperăm după gustul nostru și punem cimbrul.
  3. Pași 3
    Ardeiul se umple cu compoziția obținuta. Într-o oală de pământ aranjăm ardeiul, crenguța de cimbru, foile de dafin și introducem oala în cuptor.
  4. Pași 4
    Acoperim și lăsăm să fiarbă, iar spre final punem bulionul.
  5. Pași 5
    Scoatem oala din cuptor, presărăm mărar verde și putem servi cu smântână.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Orez cu legume și carne

    O rețetă gustoasă, practică și sățioasă, ușor de preparat atât pentru mesele de prânz, cât și pentru cină.

  • Salată cu mix Mediteraneean

    O salată excelentă de vară!

  • Salată ușoară cu avocado și amestec mexi...

    Una dintre salatele preferate ale verii!