Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Aperitiv festiv

Un aperitiv spectaculos, care face deliciul oricărei mese de sărbătoare și nu numai. Elena Scarlat

Pași de preparare

 • Sfecla roșie, coaptă mai din timp, se curăță de coajă, se dă prin răzătoarea mare și se așează în strat de un deget, 1/2 din cantitate într-un vas dreptunghiular de sticlă. Peste acest strat se pune 1/2 din cantitatea de piept de pui, tocat cubulețe mici.

 • Următorul strat va fi din ciuperci feliate Bonduelle, pe care le-am scurs de apă și le-am uscat în prosop de hârtie. Se întinde peste ciuperci un strat de maioneză. Peste maioneza, rad 125 g de cașcaval.

 • Se reiau operațiunile de mai sus încă o dată, deci fiecare ingredient va apărea de două ori în vas. Se ornează după imaginație.

Rețete care te-ar putea interesa

Aperitiv festiv
10 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Sfecla roșie, coaptă mai din timp, se curăță de coajă, se dă prin răzătoarea mare și se așează în strat de un deget, 1/2 din cantitate într-un vas dreptunghiular de sticlă. Peste acest strat se pune 1/2 din cantitatea de piept de pui, tocat cubulețe mici.

 • Pasul 2

  Următorul strat va fi din ciuperci feliate Bonduelle, pe care le-am scurs de apă și le-am uscat în prosop de hârtie. Se întinde peste ciuperci un strat de maioneză. Peste maioneza, rad 125 g de cașcaval.

 • Pasul 3

  Se reiau operațiunile de mai sus încă o dată, deci fiecare ingredient va apărea de două ori în vas. Se ornează după imaginație.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.