Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Aperitiv colorat

Un gust extraordinar și o aromă interesantă. Ionela Carmen Bota

Pași de preparare

  • Ardeii copți îi așezăm într-un vas uns cu unt și tapetat cu pesmet. Ceapa se taie mărunt și se călește câteva minute, apoi se adaugă carnea tocată și se mai ține totul pe foc 7-8 minute.
  • Se dă cratița la o parte de pe foc, se adaugă ciupercuțele tăiate și se amestecă cu carnea. Se lasă la răcit.
  • Când compoziția e rece, se condimentează cu sare și piper, se adaugă verdeața tocată, oul și se amestecă. Compoziția obținută se pune peste ardei. Ouăle rămase se bat cu iaurtul și smântâna.
  • Se adaugă făina, sarea, cimbrul, nucșoara și se toarnă deasupra compoziției cu ciuperci Bonduelle. Se dă la cuptorul încins 35 de minute. Rece, se răstoarnă pe un platou.

Rețete care te-ar putea interesa

Aperitiv colorat
6 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 170 g Ciuperci întregi Bonduelle
  • 300 g carne tocată
  • 150 ml. iaurt
  • 100 ml. smântână
  • 5 ouă
  • 2 linguri făină
  • 2 cepe
  • 4 linguri ulei
  • 1 legătură pătrunjel, verdeață
  • Sare
  • Piper
  • Boia
  • Nucșoară
  • Cimbru
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Ardeii copți îi așezăm într-un vas uns cu unt și tapetat cu pesmet. Ceapa se taie mărunt și se călește câteva minute, apoi se adaugă carnea tocată și se mai ține totul pe foc 7-8 minute.

  • Pasul 2

    Se dă cratița la o parte de pe foc, se adaugă ciupercuțele tăiate și se amestecă cu carnea. Se lasă la răcit.

  • Pasul 3

    Când compoziția e rece, se condimentează cu sare și piper, se adaugă verdeața tocată, oul și se amestecă. Compoziția obținută se pune peste ardei. Ouăle rămase se bat cu iaurtul și smântâna.

  • Pasul 4

    Se adaugă făina, sarea, cimbrul, nucșoara și se toarnă deasupra compoziției cu ciuperci Bonduelle. Se dă la cuptorul încins 35 de minute. Rece, se răstoarnă pe un platou.