Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Aperitiv colorat

Un gust extraordinar și o aromă interesantă. Ionela Carmen Bota

Pași de preparare

  • Ardeii copți îi așezăm într-un vas uns cu unt și tapetat cu pesmet. Ceapa se taie mărunt și se călește câteva minute, apoi se adaugă carnea tocată și se mai ține totul pe foc 7-8 minute.
  • Se dă cratița la o parte de pe foc, se adaugă ciupercuțele tăiate și se amestecă cu carnea. Se lasă la răcit.
  • Când compoziția e rece, se condimentează cu sare și piper, se adaugă verdeața tocată, oul și se amestecă. Compoziția obținută se pune peste ardei. Ouăle rămase se bat cu iaurtul și smântâna.
  • Se adaugă făina, sarea, cimbrul, nucșoara și se toarnă deasupra compoziției cu ciuperci Bonduelle. Se dă la cuptorul încins 35 de minute. Rece, se răstoarnă pe un platou.

Rețete care te-ar putea interesa

Aperitiv colorat
6 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 170 g Ciuperci întregi Bonduelle
  • 300 g carne tocată
  • 150 ml. iaurt
  • 100 ml. smântână
  • 5 ouă
  • 2 linguri făină
  • 2 cepe
  • 4 linguri ulei
  • 1 legătură pătrunjel, verdeață
  • Sare
  • Piper
  • Boia
  • Nucșoară
  • Cimbru
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Ardeii copți îi așezăm într-un vas uns cu unt și tapetat cu pesmet. Ceapa se taie mărunt și se călește câteva minute, apoi se adaugă carnea tocată și se mai ține totul pe foc 7-8 minute.

  • Pasul 2

    Se dă cratița la o parte de pe foc, se adaugă ciupercuțele tăiate și se amestecă cu carnea. Se lasă la răcit.

  • Pasul 3

    Când compoziția e rece, se condimentează cu sare și piper, se adaugă verdeața tocată, oul și se amestecă. Compoziția obținută se pune peste ardei. Ouăle rămase se bat cu iaurtul și smântâna.

  • Pasul 4

    Se adaugă făina, sarea, cimbrul, nucșoara și se toarnă deasupra compoziției cu ciuperci Bonduelle. Se dă la cuptorul încins 35 de minute. Rece, se răstoarnă pe un platou.