1. >Rețete
  2. >Aperitiv cu ciuperci și tofu

Aperitiv cu ciuperci și tofu

O delicioasă ruladă cu ciuperci și brânză tofu.
Ușor
5 persoane
60 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
200 g Ciuperci feliate Bonduelle

200 g brânză tofu

50 g bacon

100 g pastă de tomate

1/2 linguriță oregano

300 g aluat fraged

1 lingură susan

1 ardei roșu
Ingrediente pentru 5 persoane
200 g Ciuperci feliate Bonduelle

200 g brânză tofu

50 g bacon

100 g pastă de tomate

1/2 linguriță oregano

300 g aluat fraged

1 lingură susan

1 ardei roșu
  1. Pași 1
    Se întinde aluatul în foaie rotundă la diametrul tăvii în care coacem. Marginea exterioară se unge cu pastă de tomate amestecată cu oregano și se adaugă sare și piper după gust. În mijlocul foii se fac 8 tăieturi pentru petale.
  2. Pași 2
    Brânza tofu se taie cubulețe și se amestecă cu rondelele de ardei și cu ciupercile din conservă, scurse bine. Apoi punem baconul tăiat fâșii peste pasta de tomate, iar deasupra amestecul de tofu, ciuperci și ardei. Rulăm fiecare petală spre marginea exterioară. Presărăm totul cu susan și introducem la cuptor cca 30 minute. Se servește cald sau rece, după preferință.
  3. Pași 3
    Aluat fraged: 200 g făină, 100 g unt, 1 lingură oțet alb, 6 linguri apă minerală, un praf sare. Ingredientele la temperatura camerei se frământă bine, până devine un aluat omogen. Acesta se pune în pungă și se păstrează la frigider cel puțin 3 ore înainte de a fi folosit.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Rulouri cu ton și porumb

    Descopera reteta de rulouri cu ton și porumb!

  • Salată de paste tricolore cu ou, porumb ...

    Iubitorii de paste vor îndrăgi această rețetă. Gustoasă și ușor de preparat, salata de paste tricolo...

  • Salată asiatică cu orez

    Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un ...