Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Cupcakes aperitiv cu broccoli și somon afumat

Când te gândești la cupcakes ca aperitiv, imediat îți amintești de legumele Bonduelle.

Pași de preparare

  • Gătim broccoli cum este indicat pe ambalaj, respectiv fără decongelare, se fierbe în apă cu sare pentru 10 minute. Într-un castron mixăm ouăle cu un praf de sare. Adăugăm făina, praful de copt și untul moale. Amestecăm până compoziția este omogenă. Adăugăm condimentele, respectiv boiaua de ardei dulce, curry, semințele de muștar, sare și piper după gust. Dacă aluatul este prea rigid, se adaugă un pic de lapte. Pregătim formele de brioșe și coșulețele de hârtie. În fiecare coșuleț punem o lingură din aluat; adăugăm 1-2 buchetele de broccoli și o bucățică de somon afumat.
  • Acoperim cu o alta lingură de aluat și presărăm cu semințe de mac.
  • Coacem brioșele în cuptorul preîncălzit la 180В°C, timp de 20 minute, până când brioșele sunt ușor rumenite. Scoatem brioșele pe un grătar și le lăsăm la răcit.
  • Pentru topping: Mixăm într-un castron smântâna și crema de brânză, până când nu cade de pe brațeleВ mixerului. Dacă este nevoie, adăugați sare după gust, în cazul cremei de brânză folosite de mine nu a fost cazul să mai adaug sare. Punem amestecul într-un poș și decorăm fiecare cupcake. Presărăm cu fluorescente de broccoli și piper proaspăt măcinat.

Rețete care te-ar putea interesa

Cupcakes aperitiv cu broccoli și somon afumat
12 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 pungă (400 g) Broccoli VAPEUR Bonduelle
  • 150 g unt moale
  • 200 g făină
  • 4 ouă
  • 1-2 felii de somon afumat tăiat în fâșii
  • 1 linguriță praf de copt
  • 1 linguriță boia de ardei dulce
  • 1 linguriță semințe de mac
  • 1/2 lingură curry
  • 1 linguriță semințe de muștar
  • Sare
  • 150 g cremă de brânză Philadelphia sau alt tip
  • 50 ml. smântână pentru frișcă
  • 50 ml. piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Gătim broccoli cum este indicat pe ambalaj, respectiv fără decongelare, se fierbe în apă cu sare pentru 10 minute. Într-un castron mixăm ouăle cu un praf de sare. Adăugăm făina, praful de copt și untul moale. Amestecăm până compoziția este omogenă. Adăugăm condimentele, respectiv boiaua de ardei dulce, curry, semințele de muștar, sare și piper după gust. Dacă aluatul este prea rigid, se adaugă un pic de lapte. Pregătim formele de brioșe și coșulețele de hârtie. În fiecare coșuleț punem o lingură din aluat; adăugăm 1-2 buchetele de broccoli și o bucățică de somon afumat.

  • Pasul 2

    Acoperim cu o alta lingură de aluat și presărăm cu semințe de mac.

  • Pasul 3

    Coacem brioșele în cuptorul preîncălzit la 180В°C, timp de 20 minute, până când brioșele sunt ușor rumenite. Scoatem brioșele pe un grătar și le lăsăm la răcit.

  • Pasul 4

    Pentru topping: Mixăm într-un castron smântâna și crema de brânză, până când nu cade de pe brațeleВ mixerului. Dacă este nevoie, adăugați sare după gust, în cazul cremei de brânză folosite de mine nu a fost cazul să mai adaug sare. Punem amestecul într-un poș și decorăm fiecare cupcake. Presărăm cu fluorescente de broccoli și piper proaspăt măcinat.