Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Antricot de vițel la grătar cu ciuperci, broccoli și morcov copt

Antricot de vițel la grătar cu ciuperci, brocoli și morcov copt. Mircea Razvan Oprea

Pași de preparare

  • Se curăță morcovii, se taie bastonașe, se amestecă cu o crenguță de rozmarin, 10 ml ulei de măsline și o linguriță de zahăr. Se pun la cuptor timp de 15 minute. Se opărește broccolii, se scurg, se pun într-o tigaie împreună cu uleiul de măsline, usturoiul și ciupercile.
  • Între timp se ia antricotul de vițel, se pune pe un grătar timp de 2-3 minute pe fiecare parte. Se scoate, se taie fideluță, se condimentează cu sare și piper și se amestecă cu legumele.
  • Când morcovul este gata se așează pe o farfurie și deasupra se montează amestecul de legume și antricotul de vițel. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Antricot de vițel la grătar cu ciuperci, broccoli și morcov copt
4 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 200 g Broccoli VAPEUR Bonduelle
  • 1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
  • 4 morcovi medii
  • 50 ml. pastă de tomate
  • 1 linguriță rasă sare
  • Piper
  • Rozmarin
  • 1 linguriță zahăr
  • 1 cățel usturoi
  • 1 kg făina
  • 650 ml. apă călduță
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 14 g drojdie uscată
  • Șuncă
  • Mozzarela
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se curăță morcovii, se taie bastonașe, se amestecă cu o crenguță de rozmarin, 10 ml ulei de măsline și o linguriță de zahăr. Se pun la cuptor timp de 15 minute. Se opărește broccolii, se scurg, se pun într-o tigaie împreună cu uleiul de măsline, usturoiul și ciupercile.

  • Pasul 2

    Între timp se ia antricotul de vițel, se pune pe un grătar timp de 2-3 minute pe fiecare parte. Se scoate, se taie fideluță, se condimentează cu sare și piper și se amestecă cu legumele.

  • Pasul 3

    Când morcovul este gata se așează pe o farfurie și deasupra se montează amestecul de legume și antricotul de vițel. Poftă bună!