Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Amestec 4 season cu piure de dovleac și piure de broccoli

Un preparat vegetarian, ideal pentru persoanele care țin post. Ștefan Dumitrescu

Pași de preparare

  • Se curăță legumele proaspete, se spală. Se pune la fiert dovleacul tăiat cuburi în apă cu sare, împreună cu ceapa rondele și morcovul.

  • Se fierbe 20 minute, apoi se blendează, se dă gust.

  • Se pune broccoli la fiert în apă cu sare, cu un cățel de usturoi și puțină ceapă, se fierbe 3-4 minute, apoi se blendează, se dă gust.

  • Amestecul 4 season Bonduelle se fierbe 3-4 minute în apă cu sare. Se montează pe farfurie, după imaginație, cele două piureuri, legumele și salata. E gata. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Amestec 4 season cu piure de dovleac și piure de broccoli
1 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 150 g Amestec de legume pentru supă cu broccoli Bonduelle
  • 100 g Amestec de legume “4 anotimpuri” Bonduelle
  • 50 g morcovi
  • 150 g dovleac plăcintar
  • 1 cățel usturoi
  • 50 g ceapă albă
  • 5-6 frunze salată de primăvară mixtă
  • 2 g sare
  • 2 g piper negru măcinat
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se curăță legumele proaspete, se spală. Se pune la fiert dovleacul tăiat cuburi în apă cu sare, împreună cu ceapa rondele și morcovul.

  • Pasul 2

    Se fierbe 20 minute, apoi se blendează, se dă gust.

  • Pasul 3

    Se pune broccoli la fiert în apă cu sare, cu un cățel de usturoi și puțină ceapă, se fierbe 3-4 minute, apoi se blendează, se dă gust.

  • Pasul 4

    Amestecul 4 season Bonduelle se fierbe 3-4 minute în apă cu sare. Se montează pe farfurie, după imaginație, cele două piureuri, legumele și salata. E gata. Poftă bună!