1. >Rețete
  2. >Amestec 4 season cu piure de dovleac și piure de broccoli

Amestec 4 season cu piure de dovleac și piure de broccoli

Un preparat vegetarian, ideal pentru persoanele care țin post.
Ușor
1 persoană
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 1 persoană
150 g Amestec de legume pentru supă cu broccoli Bonduelle

100 g Amestec de legume “4 anotimpuri” Bonduelle

50 g morcovi

150 g dovleac plăcintar

1 cățel usturoi

50 g ceapă albă

5-6 frunze salată de primăvară mixtă

2 g sare

2 g piper negru măcinat
Ingrediente pentru 1 persoană
150 g Amestec de legume pentru supă cu broccoli Bonduelle

100 g Amestec de legume “4 anotimpuri” Bonduelle

50 g morcovi

150 g dovleac plăcintar

1 cățel usturoi

50 g ceapă albă

5-6 frunze salată de primăvară mixtă

2 g sare

2 g piper negru măcinat
  1. Pași 1
    Se curăță legumele proaspete, se spală. Se pune la fiert dovleacul tăiat cuburi în apă cu sare, împreună cu ceapa rondele și morcovul.
  2. Pași 2
    Se fierbe 20 minute, apoi se blendează, se dă gust.
  3. Pași 3
    Se pune broccoli la fiert în apă cu sare, cu un cățel de usturoi și puțină ceapă, se fierbe 3-4 minute, apoi se blendează, se dă gust.
  4. Pași 4
    Amestecul 4 season Bonduelle se fierbe 34 minute în apă cu sare. Se montează pe farfurie, după imaginație, cele două piureuri, legumele și salata. E gata. Poftă bună!
Sfaturi în bucătărie
Pentru cei care țin post sau pentru vegetarieni, ceva hrănitor.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Salată de paste tricolore cu ou, porumb ...

    Iubitorii de paste vor îndrăgi această rețetă. Gustoasă și ușor de preparat, salata de paste tricolore poate fi perfectă pentru prânzul de la birou sau pentru o cină pregătită rapid pentru cei dragi.

  • Creveți thailandezi cu orez

    Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria as...

  • Frigărui de creveți cu mix Hawaian

    O combinație inedită de creveți și ananas alături de un mix de legume în stil hawaian care vă va sur...