Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.
Legume Gata Pregătite
PERUANA Bonduelle, fasole roșie boabe în sos tomat picant, este un festin al papilelor gustative, fie consumată individual, cât și parte a unor preparate. Crocantă și cremoasă, dulce și totuși puțin sărată, stropită cu puțin praf de usturoi, ceapă și ardei iute, se potrivește în combinații cu orez, cu carne de vită sau porc, în salate și, desigur, în preparatele de inspirație mexicană. Produsul este bogat în fibre și proteine, nu conține conservanți, este sterilizat și gata de a fi consumat.
fasole roşie boabe (36%); sos (64%): apă, concentrat de roşii (11%), zahăr, ulei de floarea soarelui, sare, amidon transformat de porumb, ceapă deshidratată, usturoi pudră, condimente (1%).
A se păstra într-un loc uscat și răcoros. După deschidere, a se păstra în frigider la max. 4°C, într-un recipient alimentar curat și închis, și a se consuma în max. 48h.
Enciclopedia legumelor
Iubim să o consumăm în salate, este nemaipomenită în preparatele mexicane și, în plus, este bogată în [...]
CITEȘTE MAI MULTO mâncare rapidă cu orez basmati și fasole roșie în sos tomat, ușor picant!
O rețetă gustoasă pentru întreaga familie.
O rețetă servită de Laura Laurențiu.
O rețetă deosebită.