Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.
Amestec de Legume cu Orez
Amestecul de legume în stil Mexican cu orez de la Bonduelle este o explozie de culoare ușor dulceagă, care, alături de orezul atent selecționat, oferă o masă delicioasă, cât și vitaminele necesare unei nutriții echilibrate. Fără a fi decongelate în prealabil, legumele și orezul se călesc timp de aproximativ 7-10 minute în ulei sau unt, se condimentează după gust, și se servesc ca atare, ori se alătură altor preparate. Produsul este congelat rapid, nu conține conservanți și nu se recongelează după decongelare.
orez (20%), mazăre verde boabe dulce (20%), ardei gras roşu cuburi (15%), morcovi cuburi (15%), ciuperci de Paris feliate (12%), ceapă cuburi (10%), porumb boabe dulce (8%). Poate conține urme de țelină.
-18°C. Condiții de păstrare la consumatorul final: la -6˚C= 1 săptămână; la -12˚C = 1 lună; la -18˚C până la sfârşitul datei înscrise pe ambalaj.
Enciclopedia legumelor
Plantă iubitoare de căldură, cultivată pentru fructele care, în funcție de sortiment, iau diferite [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Ceapa irită ochii și are un gust intens. Este cunoscută pentru calitățile sale versatile. Află și la ce [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Ciuperca de câmp este o ciupercă de crescătorie, cu căciulița și piciorușul alb, ce poate atinge până [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Una dintre legumele de renume, mazărea verde boabe și-a câștigat o istorie vastă în ultimele sute de ani. [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Plantă din familia țelinei, cultivată pentru rădăcina sa portocalie galbenă. Este prezentă pe [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Porumbul - hrana de bază a civilizatiilor precolumbiene. Află cum era folosit porumbul în antichitate, [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Plantă iubitoare de căldură, cultivată pentru fructele care, în funcție de sortiment, iau diferite [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Ceapa irită ochii și are un gust intens. Este cunoscută pentru calitățile sale versatile. Află și la ce [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Ciuperca de câmp este o ciupercă de crescătorie, cu căciulița și piciorușul alb, ce poate atinge până [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Una dintre legumele de renume, mazărea verde boabe și-a câștigat o istorie vastă în ultimele sute de ani. [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Plantă din familia țelinei, cultivată pentru rădăcina sa portocalie galbenă. Este prezentă pe [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Porumbul - hrana de bază a civilizatiilor precolumbiene. Află cum era folosit porumbul în antichitate, [...]
CITEȘTE MAI MULT