Legume pentru Tigaie

Amestec de legume pentru tigaie, deja gatit, Spaniol

700 G
Avem 0 rețete cu acest produs Vezi rețetele

Fără decongelare. Se pune conținutul în tigaia încinsă, fără a se adăuga ulei. Se acoperă cu un capac și se lasă să se încălzească la foc mediu timp de 10 minute, amestecând din când în când.

INGREDIENTE

Amestec de legume 89% (fasole verde plată, păstăi tăiate 23%, dovlecel verde la grătar 20%, vinete pre-gătite (vinete, ulei de floarea soarelui 2,2%), ardei roșu, ardei galben), apă, ulei de floarea soarelui 1,6%, făină de grâu, oțet de vin alb, ceapă, usturoi, sare, condimente, ierburi aromatice, zahăr, suc concentrat de legume și condimente (ardei roșu, roșii, dovlecel verde, morcov, ceapă, fenicul, usturoi), pastă de tomate, cimbru 0,15%, maltodextrină, extract de drojdie, ulei de măsline extra virgin 0,001%, arome naturale. Poate conține urme de țelină, lapte, muștar și soia! Conținut recomandat pentru 4-5 porții.

Condiții de păstrare și depozitare

A nu se recongela după decongelare! Condiții de păstrare și depozitare: frigider 24 de ore, compartiment gheață frigider 3 zile, congelator (- 18°C): până la data înscrisă pe ambalaj. Produsul a fost păstrat la temperatura de -18°C.

Ardeiul

ENCICLOPEDIA LEGUMELOR

Ardeiul

Plantă iubitoare de căldură, cultivată pentru fructele care, în funcție de sortiment, iau [...]

Citește mai mult
Ceapa

ENCICLOPEDIA LEGUMELOR

Ceapa

Ceapa irită ochii și are un gust intens. Este cunoscută pentru calitățile sale versatile. [...]

Citește mai mult
Dovlecelul verde

ENCICLOPEDIA LEGUMELOR

Dovlecelul verde

Este un soi de dovleac, cultivat pentru fructele sale verzi şi lunguieţe. Este foarte popular [...]

Citește mai mult
Fasolea

ENCICLOPEDIA LEGUMELOR

Fasolea

Fasolea este o plantă cultivată pentru păstăile comestibile sau pentru seminţele din inter [...]

Citește mai mult
Usturoiul

ENCICLOPEDIA LEGUMELOR

Usturoiul

Proprietăţile medicinale ale usturoiului sunt cunoscute de peste 4000 de ani.

Citește mai mult
Vânăta

ENCICLOPEDIA LEGUMELOR

Vânăta

Este o plantă anuală, cultivată pentru fructele lungi, violete, iubitoare de căldură.

Citește mai mult

Valori nutriționale medii pentru 100g produs după scurgere

Valoare energetică 257 KJ/62 KCAL
Grăsimi 4.10 G
Acizi grași saturați 0.50 G
Glucide 3.50 G
Zaharuri 3.10 G
Fibre 2.80 G
Proteine 1.40 G
Sare 0.47 G
Ardeiul

ENCICLOPEDIA LEGUMELOR

Ardeiul

Plantă iubitoare de căldură, cultivată pentru fructele care, în funcție de sortiment, iau [...]

Citește mai mult
Ceapa

ENCICLOPEDIA LEGUMELOR

Ceapa

Ceapa irită ochii și are un gust intens. Este cunoscută pentru calitățile sale versatile. [...]

Citește mai mult
Dovlecelul verde

ENCICLOPEDIA LEGUMELOR

Dovlecelul verde

Este un soi de dovleac, cultivat pentru fructele sale verzi şi lunguieţe. Este foarte popular [...]

Citește mai mult
Fasolea

ENCICLOPEDIA LEGUMELOR

Fasolea

Fasolea este o plantă cultivată pentru păstăile comestibile sau pentru seminţele din inter [...]

Citește mai mult
Usturoiul

ENCICLOPEDIA LEGUMELOR

Usturoiul

Proprietăţile medicinale ale usturoiului sunt cunoscute de peste 4000 de ani.

Citește mai mult
Vânăta

ENCICLOPEDIA LEGUMELOR

Vânăta

Este o plantă anuală, cultivată pentru fructele lungi, violete, iubitoare de căldură.

Citește mai mult

Alte produse Bonduelle

Porumb dulce boabe

Porumb dulce boabe

425 G 850 G 212 G
Fasole albă boabe

Fasole albă boabe

425 G
Fasole roşie boabe

Fasole roşie boabe

425 G 850 G
BRETONA, Fasole albă boabe în sos tomat

BRETONA, Fasole albă boabe în sos tomat

425 G