Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.
Amestecuri de Legume
Complexitatea amestecului de legume Minestrone Mix de la Bonduelle îl face potrivit pentru mâncăruri mai deosebite, cum ar fi coșulețele cu legume sau supele minestrone cu dovleac, și se potrivește de minune atât în mâncărurile calde, cât și în cele reci. Fără a fi decongelate în prealabil, legumele se fierb aproximativ 10-12 minute în apă cu sare, se condimentează după gust, și se gătesc după plac. Produsul este congelat rapid, nu conține conservanți și nu se recongelează după decongelare.
porumb boabe dulce (40%), morcovi cuburi (20%), fasole verde păstăi rotunde, tăiate (20%), roşii cuburi (10%), conopidă cuburi (5%), praz rondele (3%), ceapă cuburi (2%). Urme posibile de țelină.
Condiții de păstrare și depozitare: -18°C. Condiții de păstrare la consumatorul final: la -6˚C= 1 săptămână; la -12˚C = 1 lună; la -18˚C până la sfârşitul datei înscrise pe ambalaj.
Enciclopedia legumelor
Ceapa irită ochii și are un gust intens. Este cunoscută pentru calitățile sale versatile. Află și la ce [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Conopida este o plantă anuală înrudită cu varza. Află acum cum poți folosi conopida în curele de [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Fasolea verde şi galbenă sunt înrudite. Au un gust foarte asemănător, precum şi cantitatea de [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Plantă din familia țelinei, cultivată pentru rădăcina sa portocalie galbenă. Este prezentă pe [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Porumbul - hrana de bază a civilizatiilor precolumbiene. Află cum era folosit porumbul în antichitate, [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Plantă din familia aliaceelor, cultivată și în antichitate, în Egipt, Grecia și Roma. [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Este cultivată aproape la fiecare latitudine geografică, este disponibilă în sute de specii, de la cele [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Ceapa irită ochii și are un gust intens. Este cunoscută pentru calitățile sale versatile. Află și la ce [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Conopida este o plantă anuală înrudită cu varza. Află acum cum poți folosi conopida în curele de [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Fasolea verde şi galbenă sunt înrudite. Au un gust foarte asemănător, precum şi cantitatea de [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Plantă din familia țelinei, cultivată pentru rădăcina sa portocalie galbenă. Este prezentă pe [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Porumbul - hrana de bază a civilizatiilor precolumbiene. Află cum era folosit porumbul în antichitate, [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Plantă din familia aliaceelor, cultivată și în antichitate, în Egipt, Grecia și Roma. [...]
CITEȘTE MAI MULTEnciclopedia legumelor
Este cultivată aproape la fiecare latitudine geografică, este disponibilă în sute de specii, de la cele [...]
CITEȘTE MAI MULT