Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Sfecla de pețiol

O varietate a sfeclei care provine de pe ţărmurile Mării Mediterane, cultivată în Europa Centrală şi de Est.

100 g sfeclă de peţiol – 35 kcal

Sfecla de peţiol conţine fibră alimentară, potasiu, sodiu, calciu, fosfor, fier, vitaminele A, B1, B2, C, PP.

O sursă bogată de potasiu

Sfecla de peţiol are cel mai mare conţinut de potasiu dintre toate legumele. Acest mineral este necesar pentru o bună gospodărire a resurselor de apă în organism, pentru funcţia renală şi tensiunea sanguină, ca şi pentru o funcţionare corectă a sistemului nervos, pentru lucrul muşchilor şi pentru oxigenarea creierului şi pentru o îmbunătăţire a puterii de concentraţie.

Sfecla şi sfecla tânără

Sfecla de peţiol este o rădăcină cu frunze la suprafaţă, iar sfecla tânără este o plantă care se foloseşte în bucătărie cu tot cu tulpină. Sfecla de peţiol are frunze mari, uşor mototolite, care pot fi folosite în mod similar spanacului. Este de asemenea un adaos perfect pentru salate, supe sau sarmale.Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.