Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Povestea Bonduelle

Citește totul despre Bonduelle: o companie cu peste 160 de ani de experiență și recunoaștere internațională în peste 80 de țări.

O istorie de peste 167 de ani
Afacere de familie înființată în anul 1853, Bonduelle și-a asumat misiunea de "a fi numele de referință la nivel mondial care asigură o viață de calitate, sănătoasă prin intermediul legumelor".
Promotor al inovației și având o viziune pe termen lung, grupul este în măsură să își diversifice activitățile și locațiile geografice, 77% din cifra sa de afaceri fiind realizată înafara Franței, țara de origine.
Recunoaștere internațională
Într-o lume din ce în ce mai preocupată de viitorul său nutrițional, Bonduelle oferă legume sub toate formele, în toate tehnologiile, în lumea întreagă, având drept scop dezvoltarea culturii de a mânca legume pentru plăcere și sănătate.
Cu mărcile noastre proprii suntem acum lider mondial în prelucrarea legumelor procesate.
"Bonduelle are o istorie de 165 de ani și a ajuns, de-a lungul timpului, să ofere legumesănătoase sub diverse forme si tehnologii 80 de țări."
În România de peste 20 de ani
Încă din 1996, Bonduelle a adus pe piața din România legume atât în conservă, cât și congelate, de cea mai înaltă calitate.
Suntem o echipă de 14 oameni care lucrează cu pasiune și mult drag la toate proiectele. Ne dorim ca toată lumea să se bucure în fiecare zi de savoarea legumelor Bonduelle.
Inovație și calitate
Pentru Bonduelle, calitatea produselor este o prioritate absolută. Valoarea nutrițională și gustul acestora reprezintă preocuparea esențială a întregii producții.
Se efectuează controale în diferite etape ale procesului de fabricație pentru a asigura calitatea și trasabilitatea completă a produselor noastre:
 • Selecția producătorilor și a semințelor
 • Monitorizarea culturilor
 • Stadiul de maturitate al legumelor, caracteristicile acestora
 • Procesul de fabricație
 • Rețetele
 • Ambalajul
 • Un angajament pentru viitor
  Întreaga producție Bonduelle este organizată pentru a oferi produse sănătoase, gustoase și cu toate valorile nutriționale intacte.
  Pentru a face acest lucru, Bonduelle a implementat reguli stricte, aplicabile în toate etapele de producție și tuturor celor implicați în elaborarea produselor noastre (agricultori, operatori industriali, servicii comerciale, etc.), pentru a asigura tuturor produselor noastre o calitate ireproșabilă.
  "Pentru ca stilul de viață sănătos să fie adoptat de cât mai multă lume, Bonduelle este inspirația ta de zi cu zi.”
  Respect pentru natură: o agricultură ce respectă mediul înconjurător
  Agricultura practicată de Bonduelle este o agricultură ecologică și eficientă, sănătoasă și durabilă. Aceasta creează un echilibru perfect între respectarea mediului înconjurător și obiectivele economice ale agricultorilor, pentru a servi mai bine consumatorii și a satisface așteptările lor.
  Având drept scop o viziune agricolă unitară și garantarea celei mai bune calități, a fost întocmit un protocol de aprovizionare între departamentul agronomic Bonduelle, agricultori, furnizori și transportatori. Acesta asigură controlul complet al diferitelor culturi, garantarea calității dorite și trasabilitatea fiecărui produs. Pentru că Bonduelle este întotdeauna preocupat să vă ofere tot ce este mai bun din legume.
  Cumpără Online
  Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.