Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Misiunea

Află totul despre misiunea socială Bonduelle pentru copiii și părinții din întreaga lume, orientată spre un stil de viață sănătos și conservarea naturii.

Bonduelle - o companie căreia îi pasă de mediul înconjurător

Misiunea Bonduelle este de a inspira tranziția către o dietă bazată pe alimente vegetale pentru a contribui la starea de bine a oamenilor și la sănătatea planetei. Obiectivele principale urmărite de către Bonduelle este ocrotirea naturii și promovarea unei vieți sănătoase, respectând legislația europeană în vigoare și aplicând constant tendințele globale prin acțiunile întreprinse de organizație pentru protejarea mediului înconjurător. Astfel, Bonduelle a devenit un participant important în lumea agro-businessului global care pune bazele tranziției înspre un stil de viață echilibrat, atât pentru bunăstarea planetei, cât și a locuitorilor ei.

Întreaga activitate Bonduelle pleacă de la premiza că sustenabilitatea începe cu fiecare dintre noi. Prin angajamentul față de B Corp, acțiunile Bonduelle se traduc prin modul în care cultivă valorile și bunăstarea la nivel local:

  • sprijinirea producătorilor locali în trecerea spre agricultura organică;
  • asigurarea celor mai bune condiții de sănătate și Securitate a angajaților;
  • implicarea activă în comunitățile locale, militând pentru obiceiuri alimentare responsabile;
  • reducerea emisiilor de gaz cu efect de seră prin gestionarea transferului de energie din fabrici.

În plus, Bonduelle se angajează să implementeze practici de agricultură organică simplificate și inovatoare, mult mai potrivite pentru mediu, plantând și recoltând în funcție de anotimp, evitând folosirea pesticidelor și protejând biodiversitatea, asigurându-se, astfel, că se obțin legume delicioase, cu emisii reduse de carbon. De asemenea, sunt adăugate constant noi produse în gama organică care pot a susține o dietă mai sănătoasă,

Află mai multe despre acțiunile noastre durabile pe termen lung aici.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.