Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Comunicat de presă

Aici găsești toate comunicatele de presă despre produsele și activitățile Bonduelle. Avem grijă să fii la curent cu toate noutățile.

Comunicat de presă Grupul Bonduelle

Covid-19: informații

Având în vedere criza de sănătate excepțională, Grupul Bonduelle a implementat măsuri specifice și o organizație de lucru dedicată, în toate fabricile și sediile sale pentru a aplica instrucțiunile stricte de sănătate și de siguranță emise de autorități.

Prioritatea principală a Grupului este siguranța absolută a echipelor și familiilor lor, precum și a furnizorilor, partenerilor și clienților săi. În acest scop, asigurăm respectarea strictă a normelor de igienă consolidate în această perioadă.

Întrucât industria agroalimentară este esențială și prioritară, grupul Bonduelle a pus deja la punct o organizație care să asigure continuitatea adecvată a activității comerciale.

La fel ca toți cetățenii și companiile, Bonduelle își adaptează operațiunile zilnice și se alătură eforturilor colective de combatere a răspândirii virusului. În acest context fără precedent, dorim să evidențiem angajamentul civic al angajaților noștri, care demonstrează adaptabilitate zilnică, capacitate de reacție, precum și un nivel ridicat de implicare pentru a garanta accesul la alimente pentru toți.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.