1. >Despre noi
  2. >Secretele porumbului dulce

Cum se obține porumbul suculent și crocant?

Știați că există diferite soiuri de porumb? Cel mai suculent și crocant este porumbul dulce.

Dar să nu vă imaginați că este suficient să-l alegeți de pe știulete pentru a descoperi toate aromele sale...
 

Care sunt secretele porumbului dulce?

Este cultivat din soiuri specifice care sunt foarte diferite de porumbul de câmp (matur). Pentru a profita de toate calitățile sale gustative și nutriționale, acest mic bob galben este produs în principal în sud-vestul Franței, unde condițiile climatice sunt favorabile.

Da, micuțul nostru bob galben are nevoie de soare! Însă acest lucru nu este suficient: parcela trebuie să fie accesibilă, plată, bine irigată și fertilă pentru a obține o boabă suculentă și crocantă.

O transformare la 6 ore după recoltare!

Pentru a-și păstra prospețimea, este procesat în termen de 6 ore de la recoltare.

Din acest motiv, fabricile sunt situate aproape de zonele de producție. 80% din aceste mici boabe galbene sunt consumate conservate, așa cum sunteți obișnuiți să vedeți la Bonduelle.