Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Verde crud în mijlocul iernii

Obișnuim să consumăm cu precădere legumele verzi vara, atunci când ele sunt în sezon. Pentru o combinație excelentă și proaspătă îți recomandăm să încerci deliciosul porumb dulce alături de sparanghel, într-o supă care îți va încânta nu doar privirea, ci și stomacul.

Ai nevoie de o conservă de porumb dulce, 1 legătură de sparanghel, 2 căței de usturoi și mirodenii după gust: sare, piper, coriandru, o linguriță oțet de mere și jumătate de cană de semințe de dovleac pentru decor.

Sparanghelul se înnăbușe la cuptor 15 minute, stropit cu ulei și puțină sare cu piper, până ce exteriorul devine moale. În acest timp porumbul se fierbe cu 4 căni de apă și mirodeniile, la foc mic pentru aproximativ 15 de minute, până începe să fiarbă.

În final toate ingredientele se trec prin blender, până obținem acea consistență cremoasă. Se adaugă sare după gust, iar pentru ornat vom folosi semințele de dovleac și câteva boabe de porumb proaspăt.

Îți promitem că îți vei impresiona toți prietenii cu această rețetă nu doar sănătoasă, cât și plină de gust, aromată, care îți va aduce aminte de sezonul cald și de toate culorile naturii înverzite.


Rețete care te-ar putea interesa

Salată ușurică de primăvară

Salată ușurică de primăvară

O rețetă extrem de delicioasă!

4 persoane sub 15 min Simplu
Somon cu mazăre, bacon și lamele de calmar

Somon cu mazăre, bacon și lamele de calmar

Rețete rafinate pentru momente speciale

2 persoane 15-30 min Simplu
Doradă la grătar cu frigărui de ciuperci și roșii cherry

Doradă la grătar cu frigărui de ciuperci și roșii cherry

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

1 persoane sub 15 min Simplu
Spaghete în sos roșu cu bacon și ciuperci

Spaghete în sos roșu cu bacon și ciuperci

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

4 persoane sub 15 min Simplu
Verde crud în mijlocul iernii

Obișnuim să consumăm cu precădere legumele verzi vara, atunci când ele sunt în sezon. Pentru o combinație excelentă și proaspătă îți recomandăm să încerci deliciosul porumb dulce alături de sparanghel, într-o supă care îți va încânta nu doar privirea, ci și stomacul.

Ai nevoie de o conservă de porumb dulce, 1 legătură de sparanghel, 2 căței de usturoi și mirodenii după gust: sare, piper, coriandru, o linguriță oțet de mere și jumătate de cană de semințe de dovleac pentru decor.

Sparanghelul se înnăbușe la cuptor 15 minute, stropit cu ulei și puțină sare cu piper, până ce exteriorul devine moale. În acest timp porumbul se fierbe cu 4 căni de apă și mirodeniile, la foc mic pentru aproximativ 15 de minute, până începe să fiarbă.

În final toate ingredientele se trec prin blender, până obținem acea consistență cremoasă. Se adaugă sare după gust, iar pentru ornat vom folosi semințele de dovleac și câteva boabe de porumb proaspăt.

Îți promitem că îți vei impresiona toți prietenii cu această rețetă nu doar sănătoasă, cât și plină de gust, aromată, care îți va aduce aminte de sezonul cald și de toate culorile naturii înverzite.