Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Tapas: 3 rețete cu ulei de măsline

Snack-uri pentru bere

Să ne imaginăm cu ochii minții o Spanie toridă și rețete delicioase de acolo! Spania este bogată în mâncăruri locale cu ulei de măsline și, în special, snack-uri. Îți place berea? Acum vom vorbi despre snack-urile potrivite pentru ea. Nemții mănâncă cârnați când beau bere, spaniolii preferă tapas.

Ce sunt tapas?

Tapas sunt un snack obișnuit pentru spanioli, dar pentru noi este ceva extraordinar. Există trei rețete de bază de tapas: creveți spanioli, tortilla și măsline murate. Cum trebuie pregătite?

Măsline murate

Ingrediente: ulei de măsline, 1 chili, frunză de dafin, usturoi, ramuri de cimbru, măsline.

  • Încălzește totul cu excepția măslinelor, apoi lasă să se răcească și toarnă măslinele peste. Lasă 4 zile. Poți umple măslinele cu brânză, lămâie sau paprika. Alege oricare rețetă și încearc-o cu bere!

Creveți spanioli

Ingrediente: ulei de măsline, 1 chili, usturoi și creveți.

  • Taie chili-ul și usturoiul, adaugă creveții și prăjește-i nu mai mult de 3 minute cu ulei de măsline. Sunt buni cu crutoane.

Tortilla

Ingrediente: ulei de măsline, 3 cartofi, 1 ceapă, 6 ouă.

  • Taie cartofii și ceapa și prăjește-le cu ulei de măsline la foc mic până sunt gata. Bate ouăle și adaugă-le peste cartofi și ceapă și prăjește-le până sunt gata ouăle. Este bună rece.

Poftă bună!


Rețete care te-ar putea interesa

Chec aperitiv cu cârnăciori afumați, salam și mazăre Bonduelle

Chec aperitiv cu cârnăciori afumați, salam și mazăre Bonduelle

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

12 persoane 15-30 min Simplu
Salată de fasole, ton și porumb

Salată de fasole, ton și porumb

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

2 persoane sub 15 min Simplu
Piept de rață cu cușcuș și legume

Piept de rață cu cușcuș și legume

Pentru o seară relaxată în familie.

4 persoane peste 45 min Complex
Știucă umplută

Știucă umplută

O adevărată experiență culinară!

6 persoane 15-30 min Simplu
Tapas: 3 rețete cu ulei de măsline

Snack-uri pentru bere

Să ne imaginăm cu ochii minții o Spanie toridă și rețete delicioase de acolo! Spania este bogată în mâncăruri locale cu ulei de măsline și, în special, snack-uri. Îți place berea? Acum vom vorbi despre snack-urile potrivite pentru ea. Nemții mănâncă cârnați când beau bere, spaniolii preferă tapas.

Ce sunt tapas?

Tapas sunt un snack obișnuit pentru spanioli, dar pentru noi este ceva extraordinar. Există trei rețete de bază de tapas: creveți spanioli, tortilla și măsline murate. Cum trebuie pregătite?

Măsline murate

Ingrediente: ulei de măsline, 1 chili, frunză de dafin, usturoi, ramuri de cimbru, măsline.

  • Încălzește totul cu excepția măslinelor, apoi lasă să se răcească și toarnă măslinele peste. Lasă 4 zile. Poți umple măslinele cu brânză, lămâie sau paprika. Alege oricare rețetă și încearc-o cu bere!

Creveți spanioli

Ingrediente: ulei de măsline, 1 chili, usturoi și creveți.

  • Taie chili-ul și usturoiul, adaugă creveții și prăjește-i nu mai mult de 3 minute cu ulei de măsline. Sunt buni cu crutoane.

Tortilla

Ingrediente: ulei de măsline, 3 cartofi, 1 ceapă, 6 ouă.

  • Taie cartofii și ceapa și prăjește-le cu ulei de măsline la foc mic până sunt gata. Bate ouăle și adaugă-le peste cartofi și ceapă și prăjește-le până sunt gata ouăle. Este bună rece.

Poftă bună!