Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Cele mai populare sosuri pentru paste

Sosul bolognese este o specialitate provenită din regiunea italiană Emilia-Romagna. Principalele componente ale sosului bolognese sunt morcovii, ceapa, țelina, pasta de tomate și vinul roșu. În Italia, acesta nu este servit cu spaghetti. Pastele tipice pentru sosul bolognese sunt tagliatelle-le – fâșii lungi și plate. Sosul bolognese se potrivește perfect cu lasagna cu sos béchamel. Carbonara este o specialitate a regiunii Lazio, în special Roma. În mod tradițional, este preparat din ouă, bacon (de obicei, pancetta), pecorino sau parmesan cheese, cu un vârf de cuțit de piper negru. Deși acest sos este adesea adăugat la spaghetti, poate fi servit și cu bavette – fâșii lungi și subțiri. Clasicul pesto verde este originar din Genova, capitala regiunii Liguria. Componentele sale de bază sunt: busuiocul, mugurii de pin, usturoiul, uleiul de măsline, parmezanul și sarea de mare. Sosul pesto este perfect în special adăugat la bavette, spaghetti sau la felii de lasagna gătite. Sosul arrabiata este o altă specialitate a regiunii Lazio și Roma. Este simplu și rapid să prepari un sos de tomate, cu chili, usturori și ulei de măsline. Sosul arrabbiata se combină perfect cu penne rigate. Pentru pastele lungi se folosește de obicei și pătrunjel tocat. De asemenea, poate fi folosit cu succes și ca sos pentru pizza.

Găsește-ți sosul preferat pentru paste

Găsește mai multe rețete gustoase pe:

Cum se mănâncă spaghetti?

Rețete de pizza cu produse Bonduelle: trei soluții


Rețete care te-ar putea interesa

Supă de legume și piept de pui
Supă de legume și piept de pui

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

4 persoane sub 15 min Simplu
Păstrăv cu ciuperci
Păstrăv cu ciuperci

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

6 persoane 15-30 min Simplu
Mâncare de linte cu carne de porc la cuptor
Mâncare de linte cu carne de porc la cuptor

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

2 persoane sub 15 min Simplu
Sufleu de legume
Sufleu de legume

Un preparat delicios, îmbogățit de gustul legumelor și de cel al brânzei. Perfect pentru un prânz sau cină

4 persoane 30-45 min Mediu
Cele mai populare sosuri pentru paste

Sosul bolognese este o specialitate provenită din regiunea italiană Emilia-Romagna. Principalele componente ale sosului bolognese sunt morcovii, ceapa, țelina, pasta de tomate și vinul roșu. În Italia, acesta nu este servit cu spaghetti. Pastele tipice pentru sosul bolognese sunt tagliatelle-le – fâșii lungi și plate. Sosul bolognese se potrivește perfect cu lasagna cu sos béchamel. Carbonara este o specialitate a regiunii Lazio, în special Roma. În mod tradițional, este preparat din ouă, bacon (de obicei, pancetta), pecorino sau parmesan cheese, cu un vârf de cuțit de piper negru. Deși acest sos este adesea adăugat la spaghetti, poate fi servit și cu bavette – fâșii lungi și subțiri. Clasicul pesto verde este originar din Genova, capitala regiunii Liguria. Componentele sale de bază sunt: busuiocul, mugurii de pin, usturoiul, uleiul de măsline, parmezanul și sarea de mare. Sosul pesto este perfect în special adăugat la bavette, spaghetti sau la felii de lasagna gătite. Sosul arrabiata este o altă specialitate a regiunii Lazio și Roma. Este simplu și rapid să prepari un sos de tomate, cu chili, usturori și ulei de măsline. Sosul arrabbiata se combină perfect cu penne rigate. Pentru pastele lungi se folosește de obicei și pătrunjel tocat. De asemenea, poate fi folosit cu succes și ca sos pentru pizza.

Găsește-ți sosul preferat pentru paste

Găsește mai multe rețete gustoase pe:

Cum se mănâncă spaghetti?

Rețete de pizza cu produse Bonduelle: trei soluții