Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Ciuperci conservate Bonduelle: câteva secrete

Ciupercile sunt, fără doar și poate, unul dintre cele mai dificile ingrediente din bucătăria ta. Natura lor aparte, care nu e nici animală, nici vegetală, poate avea un impact real asupra modului în care gătești. Unii le preferă ca garnituri; unii pentru salate; unii pentru antreuri; dar sunt foarte puțini aceia care dețin arta integrării lor în aproape orice mâncare.

Avantajele ciupercilor conservate

Acesta este exact locul unde Bonduelle ciuperci conservate face diferența: datorită rețetei acestui produs, viața ta în bucătărie va fi mult mai ușoară. Natura lor delicată și gustul lor subtil te vor ajuta să aproximezi mai bine cum să te raportezi la acest ingredient. Iată cele mai importante avantaje ale acestui produs: 

  • Sunt proaspete. Oricând. Oriunde.
  • Pot fi folosite în salate complexe și în salate simple deopotrivă. Odată strecurate, le poți tăia sau le poți adăuga întregi, în funcție de salata pe care o prepari.
  • Pentru bucătarii interesați într-un gust cu ceva în plus, ele sunt la îndemână: o aromă delicată cu o atingere de aer din pădure va îmbogăți felurile principale și supele.
  • Pe grătar, sote sau pe aburi, sunt potrivite ca garnitură, în special dacă sunt gătite împreună cu legume sau cu amestecuri de legume.

Ciupercile conservate ideale pentru garnituri

Ciupercile conservate de la Bonduelle sunt, de asemenea, extrem de eficiente când vine vorba de scopurile estetice ale gastronomiei. Pe lângă faptul că sunt ingredientul perfect pentru garnisirea salatelor, arată bine chiar și după ce sunt gătite pentru o perioadă lungă de timp, lăsând numai imaginația ta să decidă limitele tehnicilor tale de gătit și aspectul cinelor tale de toamnă.


Rețete care te-ar putea interesa

Sărmăluțe cu carne și ciuperci
Sărmăluțe cu carne și ciuperci

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

8 persoane peste 45 min Simplu
Ruladă de carne cu legume, în cetină de brad
Ruladă de carne cu legume, în cetină de brad

Rețete rafinate pentru momente speciale.

10 persoane peste 45 min Simplu
Ruladă cu ciuperci și ficăței
Ruladă cu ciuperci și ficăței

O rețetă Bonduelle pentru cele mai rafinate gusturi.

10 persoane 15-30 min Simplu
Clătite cu cremă de frișcă și mascarpone, cu măr aromat și morcov baby caramelizat
Clătite cu cremă de frișcă și mascarpone, cu măr aromat și morcov baby caramelizat

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

8 persoane 15-30 min Simplu
Ciuperci conservate Bonduelle: câteva secrete

Ciupercile sunt, fără doar și poate, unul dintre cele mai dificile ingrediente din bucătăria ta. Natura lor aparte, care nu e nici animală, nici vegetală, poate avea un impact real asupra modului în care gătești. Unii le preferă ca garnituri; unii pentru salate; unii pentru antreuri; dar sunt foarte puțini aceia care dețin arta integrării lor în aproape orice mâncare.

Avantajele ciupercilor conservate

Acesta este exact locul unde Bonduelle ciuperci conservate face diferența: datorită rețetei acestui produs, viața ta în bucătărie va fi mult mai ușoară. Natura lor delicată și gustul lor subtil te vor ajuta să aproximezi mai bine cum să te raportezi la acest ingredient. Iată cele mai importante avantaje ale acestui produs: 

  • Sunt proaspete. Oricând. Oriunde.
  • Pot fi folosite în salate complexe și în salate simple deopotrivă. Odată strecurate, le poți tăia sau le poți adăuga întregi, în funcție de salata pe care o prepari.
  • Pentru bucătarii interesați într-un gust cu ceva în plus, ele sunt la îndemână: o aromă delicată cu o atingere de aer din pădure va îmbogăți felurile principale și supele.
  • Pe grătar, sote sau pe aburi, sunt potrivite ca garnitură, în special dacă sunt gătite împreună cu legume sau cu amestecuri de legume.

Ciupercile conservate ideale pentru garnituri

Ciupercile conservate de la Bonduelle sunt, de asemenea, extrem de eficiente când vine vorba de scopurile estetice ale gastronomiei. Pe lângă faptul că sunt ingredientul perfect pentru garnisirea salatelor, arată bine chiar și după ce sunt gătite pentru o perioadă lungă de timp, lăsând numai imaginația ta să decidă limitele tehnicilor tale de gătit și aspectul cinelor tale de toamnă.