Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Pregătește o salată cu amestec mexican de legume fierte

Unul dintre cele mai ușoare și mai atractive moduri de a găti legume congelate este simpla fierbere a acestora și pregătirea unei salate. Poți folosi amestec mexican de la Bonduelle pentru asta, iar regulile pe care trebuie să le urmezi sunt extrem de simple, având în vedere care este alternativa. Astfel, sfaturile de mai jos te vor ajuta să obții un fel de mâncare gustos fără a compromite aspectul și estetica generală a salatei:

  1. Orice amestec mexican congelat vine cu legumele gata tăiate, astfel că nu trebuie să te mai gândești la forma legumelor. Acest detaliu este mult mai important decât crezi: îți arată în avans întreaga identitate a salatei tale. Dacă te decizi să mai adaugi legume, fierbe-le separat (timpii de fierbere nu corespund) și asigură-te că le tai în bucăți de aceeași mărime ca cele din amestecul mexican.
  2. Nu exagera cu dressingurile. Acestea sunt gândite pentru a îmbogăți gustul legumelor, nu pentru a-l anihila.
  3. Dacă folosești salata ca garnitură la o mâncare cu carne, nu folosi dressinguri. În loc să faci asta, adaugă o cantitate mică de piper negru măcinat direct în farfurie. Acesta face gustul natural puțin mai intens, ceea ce apropie salata mai mult de idea de garnitură.
  4. Amestecul mexican e frumos ca atare. Cu cât folosești mai puține ingrediente adiționale, cu atât mai natural și mai atrăgător va arăta la final.

Folosește farfurii simple sau boluri pentru amestecurile mexicane. Limitează-ți opțiunile la o singură culoare, care nu ar trebui să atragă privirea; legumele din amestec vor face asta.


Rețete care te-ar putea interesa

Vol au vent cu ciuperci
Vol au vent cu ciuperci

Rețete rafinate pentru momente speciale.

6 persoane 30-45 min Simplu
Orez cu fasole roșie în sos
Orez cu fasole roșie în sos

O mâncare rapidă cu orez basmati și fasole roșie în sos tomat, ușor picant!

3 persoane 30-45 min Simplu
Supă cremă de legume de praz, morcovi și napi cu șofran și miere
Supă cremă de legume de praz, morcovi și napi cu șofran și miere

Știi cum arată un bol plin de sănătate?

5 persoane sub 15 min Simplu
Tortilla cu masa harina - pâine mexicană din făină de porumb
Tortilla cu masa harina - pâine mexicană din făină de porumb

În Mexic aceasta este cea mai importantă garnitură pentru orice mâncare, fiind în același timp un ingredient alimentar de bază, un fel de pâine a Mexicului.

10 persoane 30-45 min Simplu
Pregătește o salată cu amestec mexican de legume fierte

Unul dintre cele mai ușoare și mai atractive moduri de a găti legume congelate este simpla fierbere a acestora și pregătirea unei salate. Poți folosi amestec mexican de la Bonduelle pentru asta, iar regulile pe care trebuie să le urmezi sunt extrem de simple, având în vedere care este alternativa. Astfel, sfaturile de mai jos te vor ajuta să obții un fel de mâncare gustos fără a compromite aspectul și estetica generală a salatei:

  1. Orice amestec mexican congelat vine cu legumele gata tăiate, astfel că nu trebuie să te mai gândești la forma legumelor. Acest detaliu este mult mai important decât crezi: îți arată în avans întreaga identitate a salatei tale. Dacă te decizi să mai adaugi legume, fierbe-le separat (timpii de fierbere nu corespund) și asigură-te că le tai în bucăți de aceeași mărime ca cele din amestecul mexican.
  2. Nu exagera cu dressingurile. Acestea sunt gândite pentru a îmbogăți gustul legumelor, nu pentru a-l anihila.
  3. Dacă folosești salata ca garnitură la o mâncare cu carne, nu folosi dressinguri. În loc să faci asta, adaugă o cantitate mică de piper negru măcinat direct în farfurie. Acesta face gustul natural puțin mai intens, ceea ce apropie salata mai mult de idea de garnitură.
  4. Amestecul mexican e frumos ca atare. Cu cât folosești mai puține ingrediente adiționale, cu atât mai natural și mai atrăgător va arăta la final.

Folosește farfurii simple sau boluri pentru amestecurile mexicane. Limitează-ți opțiunile la o singură culoare, care nu ar trebui să atragă privirea; legumele din amestec vor face asta.