Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Reţete culinare de mâncare chinezească. Legumele Asiei de sărbători

 

Aventura culinară asiatică: mai mult decât mâncarea chinezească

Pakoras cu legume din India—o gustare extrem de populară în ţara tuturor snack-urilor, ierburilor şi condimentelor—ar avea cu siguranţă succes şi la dumneavoastră acasă. Bucuraţi-vă de aspectuoasele gustări şi reţete culinare japoneze. Mâncărurile iraniene cu verdeţuri de Anul Nou persan ar putea fi o altă alegere interesantă.

Nu uitaţi de celelalte bucătării asiatice: coreeană, mongolă, vietnameză, cambogiană şi, fireşte, thailandeză.

Legumele Asiei

Profităm de subiect pentru o recomandare punctuală: aţi încercat vreodată budinca de ridichi daikon pregătită pe aburi după reţeta cantoneză?

Mâncarea chinezească

Mâncarea chinezească poate însemna bucătărie cantoneză, Juangsu, Szechuan şi multe altele. Foarte rar ajungem să comandăm în Vest mâncăruri pe bază de reţete asiatice concepute pentru sărbători şi festivaluri, cu excepţia poate a tocanelor mongole la cuptor cu legume asortate gătite în vase de fondue, care sunt ceva mai cunoscute în Vest.

Ştiaţi, de exemplu, că majoritatea mâncărurilor pentru Anul Nou Chinezesc se servesc întregi şi netăiate, ca semn de abundenţă?


Rețete care te-ar putea interesa

Fettuccini la tigaie

Fettuccini la tigaie

Un preparat rapid şi uşor, delicios şi foarte potrivit pentru o cină în familie.

2 persoane 15-30 min Simplu
Fasole verde cu usturoi și parmezan

Fasole verde cu usturoi și parmezan

O rețetă pregătită de Jamila!

2 persoane sub 15 min Mediu
Chapati - pâinea indiană

Chapati - pâinea indiană

Chapati - pâine indiană coaptă pe tavă, asemănătoare la formă cu o clătită.

3 persoane peste 45 min Simplu
Orez cu ciuperci și șnițel de soia

Orez cu ciuperci și șnițel de soia

O rețetă simplă, dar savuroasă. Potrivită pentru perioadele de post.

4 persoane 15-30 min Simplu
Reţete culinare de mâncare chinezească. Legumele Asiei de sărbători
 

Aventura culinară asiatică: mai mult decât mâncarea chinezească

Pakoras cu legume din India—o gustare extrem de populară în ţara tuturor snack-urilor, ierburilor şi condimentelor—ar avea cu siguranţă succes şi la dumneavoastră acasă. Bucuraţi-vă de aspectuoasele gustări şi reţete culinare japoneze. Mâncărurile iraniene cu verdeţuri de Anul Nou persan ar putea fi o altă alegere interesantă.

Nu uitaţi de celelalte bucătării asiatice: coreeană, mongolă, vietnameză, cambogiană şi, fireşte, thailandeză.

Legumele Asiei

Profităm de subiect pentru o recomandare punctuală: aţi încercat vreodată budinca de ridichi daikon pregătită pe aburi după reţeta cantoneză?

Mâncarea chinezească

Mâncarea chinezească poate însemna bucătărie cantoneză, Juangsu, Szechuan şi multe altele. Foarte rar ajungem să comandăm în Vest mâncăruri pe bază de reţete asiatice concepute pentru sărbători şi festivaluri, cu excepţia poate a tocanelor mongole la cuptor cu legume asortate gătite în vase de fondue, care sunt ceva mai cunoscute în Vest.

Ştiaţi, de exemplu, că majoritatea mâncărurilor pentru Anul Nou Chinezesc se servesc întregi şi netăiate, ca semn de abundenţă?