Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Reţete inovatoare vegetariene pe care le poţi face din mâncarea rămasă

Ştim cu toţii că în majoritatea weekend-urilor, atunci când ne uităm în frigider, găsim resturi de mâncare pe care suntem nevoiţi să le aruncăm. Acum este timpul să faci o schimbare. Pentru ca alimentele să nu mai ajungă în coşul de gunoi, noi am alcătuit o listă cu reţete pe care le poţi face din resturi, care te vor face să regreţi că ai aruncat pastele rămase deunăzi.

Spaghete Frittata

Spaghete pentru micul dejun? Imposibil! Pentru această masă (care poate reprezenta chiar şi masa de prânz sau cina), poţi să foloseşti paste simple sau cu sos. Pentru un plus de proteine, adaugă ouă, lapte şi legume. Pune totul într-o tigaie şi asta este tot!

Supă de ceapă franţuzească

Adio, pâine irosită! Această reţetă solicită de fapt, alimente nu foarte proaspete, fie o baghetă fie alt tip de pâine cu crustă. Pentru fiecare bol de supă ai nevoie de două felii de pâine, una pe partea de sus şi una pe partea de jos. Întregul fel de mâncare este, de fapt, foarte hrănitor, din moment ce conţine pacheţele de calciu din caşcaval şi o mulţime de flavonoide din ceapă.

Fondue

Fondue-ul nu este cunoscut ca fiind cel mai sănătos aperitiv. Dar această reţetă uşoară, elimină o parte din calorii, păstrând în acelaşi timp aroma. Rade resturile de brânză şi combină-le cu restul ingredientelor. Foloseşte covrigei, pâine sau batoane de legume pentru a savura fondue-ul.

Obține un aport de vitamine la alimentația ta zilnică, descoperă și tu selecția noastră de rețete de post simple, ideale pentru preparatele de zi cu zi, indiferent dacă ții post sau nu.


Rețete care te-ar putea interesa

La fantasia di caprese
La fantasia di caprese

Un preparat delicios pentru întreaga familie.

2 persoane 15-30 min Simplu
Placintă shepherd
Placintă shepherd

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

4 persoane 30-45 min Simplu
Linte cu ciuperci
Linte cu ciuperci

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

3 persoane 30-45 min Simplu
Piftie cu legume
Piftie cu legume

Un preparat ce nu trebuie să lipsească de la masa de Crăciun, dar într-o formă reinterpretată, vegetariană

2 persoane peste 45 min Mediu
Reţete inovatoare vegetariene pe care le poţi face din mâncarea rămasă

Ştim cu toţii că în majoritatea weekend-urilor, atunci când ne uităm în frigider, găsim resturi de mâncare pe care suntem nevoiţi să le aruncăm. Acum este timpul să faci o schimbare. Pentru ca alimentele să nu mai ajungă în coşul de gunoi, noi am alcătuit o listă cu reţete pe care le poţi face din resturi, care te vor face să regreţi că ai aruncat pastele rămase deunăzi.

Spaghete Frittata

Spaghete pentru micul dejun? Imposibil! Pentru această masă (care poate reprezenta chiar şi masa de prânz sau cina), poţi să foloseşti paste simple sau cu sos. Pentru un plus de proteine, adaugă ouă, lapte şi legume. Pune totul într-o tigaie şi asta este tot!

Supă de ceapă franţuzească

Adio, pâine irosită! Această reţetă solicită de fapt, alimente nu foarte proaspete, fie o baghetă fie alt tip de pâine cu crustă. Pentru fiecare bol de supă ai nevoie de două felii de pâine, una pe partea de sus şi una pe partea de jos. Întregul fel de mâncare este, de fapt, foarte hrănitor, din moment ce conţine pacheţele de calciu din caşcaval şi o mulţime de flavonoide din ceapă.

Fondue

Fondue-ul nu este cunoscut ca fiind cel mai sănătos aperitiv. Dar această reţetă uşoară, elimină o parte din calorii, păstrând în acelaşi timp aroma. Rade resturile de brânză şi combină-le cu restul ingredientelor. Foloseşte covrigei, pâine sau batoane de legume pentru a savura fondue-ul.

Obține un aport de vitamine la alimentația ta zilnică, descoperă și tu selecția noastră de rețete de post simple, ideale pentru preparatele de zi cu zi, indiferent dacă ții post sau nu.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.