Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Reţete inovatoare vegetariene pe care le poţi face din mâncarea rămasă

Ştim cu toţii că în majoritatea weekend-urilor, atunci când ne uităm în frigider, găsim resturi de mâncare pe care suntem nevoiţi să le aruncăm. Acum este timpul să faci o schimbare. Pentru ca alimentele să nu mai ajungă în coşul de gunoi, noi am alcătuit o listă cu reţete pe care le poţi face din resturi, care te vor face să regreţi că ai aruncat pastele rămase deunăzi.

Spaghete Frittata

Spaghete pentru micul dejun? Imposibil! Pentru această masă (care poate reprezenta chiar şi masa de prânz sau cina), poţi să foloseşti paste simple sau cu sos. Pentru un plus de proteine, adaugă ouă, lapte şi legume. Pune totul într-o tigaie şi asta este tot!

Supă de ceapă franţuzească

Adio, pâine irosită! Această reţetă solicită de fapt, alimente nu foarte proaspete, fie o baghetă fie alt tip de pâine cu crustă. Pentru fiecare bol de supă ai nevoie de două felii de pâine, una pe partea de sus şi una pe partea de jos. Întregul fel de mâncare este, de fapt, foarte hrănitor, din moment ce conţine pacheţele de calciu din caşcaval şi o mulţime de flavonoide din ceapă.

Fondue

Fondue-ul nu este cunoscut ca fiind cel mai sănătos aperitiv. Dar această reţetă uşoară, elimină o parte din calorii, păstrând în acelaşi timp aroma. Rade resturile de brânză şi combină-le cu restul ingredientelor. Foloseşte covrigei, pâine sau batoane de legume pentru a savura fondue-ul.


Rețete care te-ar putea interesa

Paste cu sos pesto

Paste cu sos pesto

O experiență culinară.

4 persoane 15-30 min Simplu
Curcan cu legume, bere și portocale la cuptor

Curcan cu legume, bere și portocale la cuptor

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

6 persoane sub 15 min Simplu
Mini tarte cu ciuperci și spanac

Mini tarte cu ciuperci și spanac

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

2 persoane sub 15 min Simplu
Pizza cu broccoli și porumb

Pizza cu broccoli și porumb

Un preparat delicios pentru întreaga familie.

4 persoane 30-45 min Simplu
Reţete inovatoare vegetariene pe care le poţi face din mâncarea rămasă

Ştim cu toţii că în majoritatea weekend-urilor, atunci când ne uităm în frigider, găsim resturi de mâncare pe care suntem nevoiţi să le aruncăm. Acum este timpul să faci o schimbare. Pentru ca alimentele să nu mai ajungă în coşul de gunoi, noi am alcătuit o listă cu reţete pe care le poţi face din resturi, care te vor face să regreţi că ai aruncat pastele rămase deunăzi.

Spaghete Frittata

Spaghete pentru micul dejun? Imposibil! Pentru această masă (care poate reprezenta chiar şi masa de prânz sau cina), poţi să foloseşti paste simple sau cu sos. Pentru un plus de proteine, adaugă ouă, lapte şi legume. Pune totul într-o tigaie şi asta este tot!

Supă de ceapă franţuzească

Adio, pâine irosită! Această reţetă solicită de fapt, alimente nu foarte proaspete, fie o baghetă fie alt tip de pâine cu crustă. Pentru fiecare bol de supă ai nevoie de două felii de pâine, una pe partea de sus şi una pe partea de jos. Întregul fel de mâncare este, de fapt, foarte hrănitor, din moment ce conţine pacheţele de calciu din caşcaval şi o mulţime de flavonoide din ceapă.

Fondue

Fondue-ul nu este cunoscut ca fiind cel mai sănătos aperitiv. Dar această reţetă uşoară, elimină o parte din calorii, păstrând în acelaşi timp aroma. Rade resturile de brânză şi combină-le cu restul ingredientelor. Foloseşte covrigei, pâine sau batoane de legume pentru a savura fondue-ul.