Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Reţete inovatoare vegetariene pe care le poţi face din mâncarea rămasă

Ştim cu toţii că în majoritatea weekend-urilor, atunci când ne uităm în frigider, găsim resturi de mâncare pe care suntem nevoiţi să le aruncăm. Acum este timpul să faci o schimbare. Pentru ca alimentele să nu mai ajungă în coşul de gunoi, noi am alcătuit o listă cu reţete pe care le poţi face din resturi, care te vor face să regreţi că ai aruncat pastele rămase deunăzi.

Spaghete Frittata

Spaghete pentru micul dejun? Imposibil! Pentru această masă (care poate reprezenta chiar şi masa de prânz sau cina), poţi să foloseşti paste simple sau cu sos. Pentru un plus de proteine, adaugă ouă, lapte şi legume. Pune totul într-o tigaie şi asta este tot!

Supă de ceapă franţuzească

Adio, pâine irosită! Această reţetă solicită de fapt, alimente nu foarte proaspete, fie o baghetă fie alt tip de pâine cu crustă. Pentru fiecare bol de supă ai nevoie de două felii de pâine, una pe partea de sus şi una pe partea de jos. Întregul fel de mâncare este, de fapt, foarte hrănitor, din moment ce conţine pacheţele de calciu din caşcaval şi o mulţime de flavonoide din ceapă.

Fondue

Fondue-ul nu este cunoscut ca fiind cel mai sănătos aperitiv. Dar această reţetă uşoară, elimină o parte din calorii, păstrând în acelaşi timp aroma. Rade resturile de brânză şi combină-le cu restul ingredientelor. Foloseşte covrigei, pâine sau batoane de legume pentru a savura fondue-ul.

Obține un aport de vitamine la alimentația ta zilnică, descoperă și tu selecția noastră de rețete de post simple, ideale pentru preparatele de zi cu zi, indiferent dacă ții post sau nu.


Rețete care te-ar putea interesa

Coșulețe umplute cu cremă de ciuperci

Coșulețe umplute cu cremă de ciuperci

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

4 persoane 30-45 min Simplu
Empanadas - găluște cu carne

Empanadas - găluște cu carne

Empanadas - pateuri mari argentiniene cu carne de vacă prăjite în untură.

8 persoane peste 45 min Mediu
Coșulețe cu broccoli

Coșulețe cu broccoli

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

10 persoane 15-30 min Simplu
Aperitiv cu spanac si pancetta

Aperitiv cu spanac si pancetta

O rețetă delicioasă pentru întreaga familie.

2 persoane peste 45 min Simplu
Reţete inovatoare vegetariene pe care le poţi face din mâncarea rămasă

Ştim cu toţii că în majoritatea weekend-urilor, atunci când ne uităm în frigider, găsim resturi de mâncare pe care suntem nevoiţi să le aruncăm. Acum este timpul să faci o schimbare. Pentru ca alimentele să nu mai ajungă în coşul de gunoi, noi am alcătuit o listă cu reţete pe care le poţi face din resturi, care te vor face să regreţi că ai aruncat pastele rămase deunăzi.

Spaghete Frittata

Spaghete pentru micul dejun? Imposibil! Pentru această masă (care poate reprezenta chiar şi masa de prânz sau cina), poţi să foloseşti paste simple sau cu sos. Pentru un plus de proteine, adaugă ouă, lapte şi legume. Pune totul într-o tigaie şi asta este tot!

Supă de ceapă franţuzească

Adio, pâine irosită! Această reţetă solicită de fapt, alimente nu foarte proaspete, fie o baghetă fie alt tip de pâine cu crustă. Pentru fiecare bol de supă ai nevoie de două felii de pâine, una pe partea de sus şi una pe partea de jos. Întregul fel de mâncare este, de fapt, foarte hrănitor, din moment ce conţine pacheţele de calciu din caşcaval şi o mulţime de flavonoide din ceapă.

Fondue

Fondue-ul nu este cunoscut ca fiind cel mai sănătos aperitiv. Dar această reţetă uşoară, elimină o parte din calorii, păstrând în acelaşi timp aroma. Rade resturile de brânză şi combină-le cu restul ingredientelor. Foloseşte covrigei, pâine sau batoane de legume pentru a savura fondue-ul.

Obține un aport de vitamine la alimentația ta zilnică, descoperă și tu selecția noastră de rețete de post simple, ideale pentru preparatele de zi cu zi, indiferent dacă ții post sau nu.