Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Gătește rețete cu ciuperci pentru întreaga familie

 

Cele mai multe ciuperci au tendința de a deveni neutre și de aceea este nevoie de rețete noi pentru a le redescoperi potențialul implicit. Bogate în proteine, acizi grași și diverse vitamine, acestea pot orienta modul dumneavoastră de a găti în moduri și direcții pe care nu le credeați posibile înainte. În plus, puteți beneficia de informații suplimentare în lista de știați că… de mai jos.

Știați că…

  • Proteinele sunt elementul de bază al tuturor celulelor vii.
  • Ciupercile de Paris Bonduelle sunt bogate în proteine vegetale, fibre si vitamine B și D, sărace în carbohidrati și grăsimi, prin urmare cu un conținut caloric scăzut și nu conțin acizi grasi sau colesterol.
  • Un avantaj al ciupercilor este că acestea sunt  versatile – pot fi gătite în foarte multe combinații și te poți bucura de valoarea lor nutritivă, este o sursă excelentă de hrană.
  • Ciuperca de la Paris Bonduelle, la fel ca toate legumele, conţine o cantitate mare de apă, reprezentând 93% din compoziţia sa. Aceasta oferă rapid un sentiment de sațietate ceea ce reduce riscul de supraalimentare.

Rețete care te-ar putea interesa

Salată mexicană cu orez
Salată mexicană cu orez

O rețetă pregătită de Jamila!

8 persoane 15-30 min Simplu
Budincă de paste cu broccoli
Budincă de paste cu broccoli

Un preparat delicios pentru întreaga familie.

4 persoane sub 15 min Simplu
Mini quiche cu mazăre și fasole galbenă
Mini quiche cu mazăre și fasole galbenă

O rețetă servită de Teo's Kitchen.

2 persoane 30-45 min Mediu
Iahnie de fasole cu cârnați proaspeți
Iahnie de fasole cu cârnați proaspeți

Un preparat popular românesc de Ziua Națională

2 persoane 30-45 min Mediu
Gătește rețete cu ciuperci pentru întreaga familie

 

Cele mai multe ciuperci au tendința de a deveni neutre și de aceea este nevoie de rețete noi pentru a le redescoperi potențialul implicit. Bogate în proteine, acizi grași și diverse vitamine, acestea pot orienta modul dumneavoastră de a găti în moduri și direcții pe care nu le credeați posibile înainte. În plus, puteți beneficia de informații suplimentare în lista de știați că… de mai jos.

Știați că…

  • Proteinele sunt elementul de bază al tuturor celulelor vii.
  • Ciupercile de Paris Bonduelle sunt bogate în proteine vegetale, fibre si vitamine B și D, sărace în carbohidrati și grăsimi, prin urmare cu un conținut caloric scăzut și nu conțin acizi grasi sau colesterol.
  • Un avantaj al ciupercilor este că acestea sunt  versatile – pot fi gătite în foarte multe combinații și te poți bucura de valoarea lor nutritivă, este o sursă excelentă de hrană.
  • Ciuperca de la Paris Bonduelle, la fel ca toate legumele, conţine o cantitate mare de apă, reprezentând 93% din compoziţia sa. Aceasta oferă rapid un sentiment de sațietate ceea ce reduce riscul de supraalimentare.