Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Legume din grădină, legume de sărbătoare. Rețete de aperitive europene.

 

Ce mănâncă europenii de sărbători? Idei de aperitive şi deserturi

În afară de steluţele elveţiene cu scorţişoară, omuleţii nemţeşti de turtă dulce, rugulah-ul evreiesc, plăcintele poloneze cu mere de Hanukkah, cordon bleu franţuzesc şi ciocolată ganache, vasilopita grecească, cozonaci din Europa de Est, clătite ruseşti blini şi clătite cehe bramboracky? Ei bine, varietatea de reţete de sărbători este ampla.

Reţete cu legume de sărbători

Cea mai bună metodă de a pătrunde în spiritul festiv al unei sărbători este de a ceda câtorva distractii culinare tradiţionale. Presupunând că nu sunteţi neapărat şi exclusiv un mare amator de fripturi şi prăjituri şi doriţi să rămâneţi fidel stilului de viaţă obişnuit chiar şi pe timp de sărbătoare, vă prezentăm o selecţie de mâncăruri festive bazate pe ingrediente din grădină.

Legume pentru stimularea apetitului şi a imaginaţiei:

  • Cartofi: clătite de cartofi - latke evreieşti şi boxty irlandeze;
  • Idei pentru spanac: Torta Pasqualina - o plăcintă italiană de Paști cu ricotta şi spanac;
  • Delicii cu asparagus: Asparagi alla Parmigiana - o reţetă italiană;
  • Varză murată: în mâncărurile cu carene nemţeşti, cehe şi poloneze;
  • Amuzamente cu morcovi dulci: tsimme evreieşti de morcov - un desert foarte interesant.

Rețete care te-ar putea interesa

Friptură de porc alături de panna cotta cu legume Bonduelle, jeleu de sfeclă și păstăi usturoiate
Friptură de porc alături de panna cotta cu legume Bonduelle, jeleu de sfeclă și păstăi usturoiate

O rețetă Bonduelle pentru cele mai rafinate gusturi.

4 persoane 30-45 min Simplu
Tartă cu legume Bonduelle
Tartă cu legume Bonduelle

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

6 persoane peste 45 min Simplu
Mic dejun cu Quinoa
Mic dejun cu Quinoa

Quinoa - ingredientul secret al unui mic dejun sănătos, proteic și bogat în vitamine. Rapid și gustos, servit cu iaurt și fructe, este un preparat perfect pentru diminețile în care ai nevoie de un bust de energie.

2 persoane 15-30 min Simplu
Creveţi la grătar cu piure de porumb
Creveţi la grătar cu piure de porumb

O rețetă delicioasă!

4 persoane 30-45 min Mediu
Legume din grădină, legume de sărbătoare. Rețete de aperitive europene.
 

Ce mănâncă europenii de sărbători? Idei de aperitive şi deserturi

În afară de steluţele elveţiene cu scorţişoară, omuleţii nemţeşti de turtă dulce, rugulah-ul evreiesc, plăcintele poloneze cu mere de Hanukkah, cordon bleu franţuzesc şi ciocolată ganache, vasilopita grecească, cozonaci din Europa de Est, clătite ruseşti blini şi clătite cehe bramboracky? Ei bine, varietatea de reţete de sărbători este ampla.

Reţete cu legume de sărbători

Cea mai bună metodă de a pătrunde în spiritul festiv al unei sărbători este de a ceda câtorva distractii culinare tradiţionale. Presupunând că nu sunteţi neapărat şi exclusiv un mare amator de fripturi şi prăjituri şi doriţi să rămâneţi fidel stilului de viaţă obişnuit chiar şi pe timp de sărbătoare, vă prezentăm o selecţie de mâncăruri festive bazate pe ingrediente din grădină.

Legume pentru stimularea apetitului şi a imaginaţiei:

  • Cartofi: clătite de cartofi - latke evreieşti şi boxty irlandeze;
  • Idei pentru spanac: Torta Pasqualina - o plăcintă italiană de Paști cu ricotta şi spanac;
  • Delicii cu asparagus: Asparagi alla Parmigiana - o reţetă italiană;
  • Varză murată: în mâncărurile cu carene nemţeşti, cehe şi poloneze;
  • Amuzamente cu morcovi dulci: tsimme evreieşti de morcov - un desert foarte interesant.
Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.