Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Pepino - fructe din Peru

 

100g de pepino – 50 kcal

Pepino conţine multe minerale şi vitamina C.

Pepenele-pară

Aceste fructe sunt originare din Peru. Fructul pepino este de dimensiunea unui măr mai mare, are o formă ovală şi o coajă lucioasă. În timp ce creşte, culoarea sa se schimbă de la galben la portocaliu cu dungi violet. Pulpa fructului copt este galbenă, zemoasă şi are un miros intens. În mijloc există o cavitate care nu se mănîncă. Aroma sa delicată aminteşte de o combinaţie de ananas, lămâie, pară şi pepene galben. Aceste fructe sunt excelente când sunt consumate crude, însă trebuie curăţate de coajă. Pepino se coace la temperatura camerei; fructul copt cedează la apăsare şi are un parfum intens.

Sursa de energie

Pepino este bogat în săruri minerale şi vitamine, mai ales vitamina C şi carbohidraţi, care furnizează energia necesară corpului.


Rețete care te-ar putea interesa

Lipie umplută cu linte, bucăți de feta și roșii
Lipie umplută cu linte, bucăți de feta și roșii

Un preparat perfect pentru un prânz sănătos sau o cină vegetariană ușoară

2 persoane 15-30 min Simplu
Rigatoni cu fasole albă
Rigatoni cu fasole albă

O rețetă foarte hrănitoare și potrivită în anotimpul rece.

4 persoane 30-45 min Simplu
Cartofi umpluți cu mozzarella, porumb și bacon
Cartofi umpluți cu mozzarella, porumb și bacon

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

4 persoane 30-45 min Simplu
Supă cremă de morcovi
Supă cremă de morcovi

Un preparat delicios pentru întreaga familie.

2 persoane 15-30 min Simplu
Pepino - fructe din Peru
 

100g de pepino – 50 kcal

Pepino conţine multe minerale şi vitamina C.

Pepenele-pară

Aceste fructe sunt originare din Peru. Fructul pepino este de dimensiunea unui măr mai mare, are o formă ovală şi o coajă lucioasă. În timp ce creşte, culoarea sa se schimbă de la galben la portocaliu cu dungi violet. Pulpa fructului copt este galbenă, zemoasă şi are un miros intens. În mijloc există o cavitate care nu se mănîncă. Aroma sa delicată aminteşte de o combinaţie de ananas, lămâie, pară şi pepene galben. Aceste fructe sunt excelente când sunt consumate crude, însă trebuie curăţate de coajă. Pepino se coace la temperatura camerei; fructul copt cedează la apăsare şi are un parfum intens.

Sursa de energie

Pepino este bogat în săruri minerale şi vitamine, mai ales vitamina C şi carbohidraţi, care furnizează energia necesară corpului.