Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

O reţetă de tutmanik cu legume

Alimentația modernă atinge noi culmi prin intermediul tehnologiei moderne - de exemplu, bucătăria moleculară, care transformă produsele alimentare obişnuite într-o creație de artă cosmică și magică. Dar, ceea ce se întâmplă în bucătăria obișnuită, de zi cu zi, de acasă, unde  mama și bunica gătesc, este că aducem înapoi bunele tradiții culinare vechi. Din ce în ce mai mult ignorăm mâncarea cumpărată și, în schimb, ne suflecăm mânecile, ne punem un șorț și facem o prăjitură sărată. Moale, aurie, plină de legume colorate.

De ce o facem? Poate că, urmând filozofia lui Rousseau numită "Înapoi în natură", suntem în căutarea gustului pierdut, uitat, autentic, de mâncare simplă cu un număr mai mic de ingrediente, fără aditivi artificiali, coloranți, conservanți și agenți de aromatizare.
Când pregătim în bucătăria noastră de acasă Tutmanik, care este cunoscut sub numele de pâine cu brânză bulgărească, știm că, pe lângă ouă, făină, iaurt, praf de copt, mazăre, ciuperci și porumb, cel mai important ingredient pe care îl vom adăuga este dragostea pe care o avem pentru prietenii, familia și copiii cărora o vom servi. 

Lista pentru reţetele de gătit de astăzi începe cu:

  • 1 cană de dragoste
  • 1/2 de cană de blândeţe
  • 1 lingură de bucurie
  •  şi apoi restul!

Rețete care te-ar putea interesa

Mixată de legume de primăvară cu șuncă afumată

Mixată de legume de primăvară cu șuncă afumată

Această rețetă este foarte sănătoasă și foarte sățioasă!

4 persoane 15-30 min Simplu
Broccoli cu carne de vită și tăieței

Broccoli cu carne de vită și tăieței

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

3 persoane 30-45 min Simplu
Supă cremă de broccoli

Supă cremă de broccoli

O rețetă gustoasă și sănătoasă.

4 persoane sub 15 min Simplu
Salată cu legume mexicane și couscous

Salată cu legume mexicane și couscous

Un preparat sățios și delicios

2 persoane 15-30 min Simplu
O reţetă de tutmanik cu legume

Alimentația modernă atinge noi culmi prin intermediul tehnologiei moderne - de exemplu, bucătăria moleculară, care transformă produsele alimentare obişnuite într-o creație de artă cosmică și magică. Dar, ceea ce se întâmplă în bucătăria obișnuită, de zi cu zi, de acasă, unde  mama și bunica gătesc, este că aducem înapoi bunele tradiții culinare vechi. Din ce în ce mai mult ignorăm mâncarea cumpărată și, în schimb, ne suflecăm mânecile, ne punem un șorț și facem o prăjitură sărată. Moale, aurie, plină de legume colorate.

De ce o facem? Poate că, urmând filozofia lui Rousseau numită "Înapoi în natură", suntem în căutarea gustului pierdut, uitat, autentic, de mâncare simplă cu un număr mai mic de ingrediente, fără aditivi artificiali, coloranți, conservanți și agenți de aromatizare.
Când pregătim în bucătăria noastră de acasă Tutmanik, care este cunoscut sub numele de pâine cu brânză bulgărească, știm că, pe lângă ouă, făină, iaurt, praf de copt, mazăre, ciuperci și porumb, cel mai important ingredient pe care îl vom adăuga este dragostea pe care o avem pentru prietenii, familia și copiii cărora o vom servi. 

Lista pentru reţetele de gătit de astăzi începe cu:

  • 1 cană de dragoste
  • 1/2 de cană de blândeţe
  • 1 lingură de bucurie
  •  şi apoi restul!