Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Nashi, o varietate de pere japoneze, excelente pentru compot

 

100g de nashi – 53 kcal

Nashi conţine calciu, potasiu, fosfor şi vitamina C.

Pere japoneze

Nashi este un fruct rotund, de mărimea unui măr, cu aromă de pere. Este un fruct parfumat, cu gust proaspăt, dulce-acrişor. Acest fruct, adesea întrebuinţat în bucătăria chineză, este consumat mai ales crud, fiind mai bun dacă este rece. Pulpa fructului este crocantă şi puţin granulată, motiv pentru care nashi se mai numeşte „para de nisip”. Nashi se pune mai ales în salate şi compoturi; sunt bune şi deshidratate şi uneori sunt folosite în producţia de vinuri. Dacă le depozitaţi în locuri răcoroase şi întunecate, rezistă cam două luni.

Pentru sănătate

Sucul preparat din fructele proaspete sau uscate de nashi se poate folosi la tratarea urolitiazei, având de asemenea proprietăţi antipiretice şi antitusive; datorită unui conţinut mic de tanină, fructul nashi are şi proprietăţi antidiareice.


Rețete care te-ar putea interesa

Cartofi umpluți
Cartofi umpluți

O rețetă delicioasă pentru întreaga familie.

4 persoane 30-45 min Simplu
Chifteluțe de mazăre
Chifteluțe de mazăre

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

4 persoane 15-30 min Simplu
Mâncare de fasole cu bacon și ierburi aromatice
Mâncare de fasole cu bacon și ierburi aromatice

O rețetă simplă și gustoasă de mâncare de fasole albă boabe cu felii subțiri de bacon și verdeață

4 persoane peste 45 min Simplu
Rulouri cu brânză și piure de brocoli cu cartofi
Rulouri cu brânză și piure de brocoli cu cartofi

Un preparat simplu și delicios pentru întreaga familie.

2 persoane 15-30 min Simplu
Nashi, o varietate de pere japoneze, excelente pentru compot
 

100g de nashi – 53 kcal

Nashi conţine calciu, potasiu, fosfor şi vitamina C.

Pere japoneze

Nashi este un fruct rotund, de mărimea unui măr, cu aromă de pere. Este un fruct parfumat, cu gust proaspăt, dulce-acrişor. Acest fruct, adesea întrebuinţat în bucătăria chineză, este consumat mai ales crud, fiind mai bun dacă este rece. Pulpa fructului este crocantă şi puţin granulată, motiv pentru care nashi se mai numeşte „para de nisip”. Nashi se pune mai ales în salate şi compoturi; sunt bune şi deshidratate şi uneori sunt folosite în producţia de vinuri. Dacă le depozitaţi în locuri răcoroase şi întunecate, rezistă cam două luni.

Pentru sănătate

Sucul preparat din fructele proaspete sau uscate de nashi se poate folosi la tratarea urolitiazei, având de asemenea proprietăţi antipiretice şi antitusive; datorită unui conţinut mic de tanină, fructul nashi are şi proprietăţi antidiareice.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.