Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Nashi, o varietate de pere japoneze, excelente pentru compot

 

100g de nashi – 53 kcal

Nashi conţine calciu, potasiu, fosfor şi vitamina C.

Pere japoneze

Nashi este un fruct rotund, de mărimea unui măr, cu aromă de pere. Este un fruct parfumat, cu gust proaspăt, dulce-acrişor. Acest fruct, adesea întrebuinţat în bucătăria chineză, este consumat mai ales crud, fiind mai bun dacă este rece. Pulpa fructului este crocantă şi puţin granulată, motiv pentru care nashi se mai numeşte „para de nisip”. Nashi se pune mai ales în salate şi compoturi; sunt bune şi deshidratate şi uneori sunt folosite în producţia de vinuri. Dacă le depozitaţi în locuri răcoroase şi întunecate, rezistă cam două luni.

Pentru sănătate

Sucul preparat din fructele proaspete sau uscate de nashi se poate folosi la tratarea urolitiazei, având de asemenea proprietăţi antipiretice şi antitusive; datorită unui conţinut mic de tanină, fructul nashi are şi proprietăţi antidiareice.


Rețete care te-ar putea interesa

Piept de pui la grătar cu garnitură de legume
Piept de pui la grătar cu garnitură de legume

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

4 persoane sub 15 min Simplu
Salată de pui cu ciuperci
Salată de pui cu ciuperci

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

6 persoane 15-30 min Simplu
Supă cremă de mazăre cu gorgonzola
Supă cremă de mazăre cu gorgonzola

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

4 persoane sub 15 min Simplu
Coșulețe festive chilli con carne
Coșulețe festive chilli con carne

Momentele speciale se petrec în familie, așadar îți oferim o rețetă simplă și delicioasă pe care să o pregătești împreună cu cei dragi!

3 persoane 30-45 min Mediu
Nashi, o varietate de pere japoneze, excelente pentru compot
 

100g de nashi – 53 kcal

Nashi conţine calciu, potasiu, fosfor şi vitamina C.

Pere japoneze

Nashi este un fruct rotund, de mărimea unui măr, cu aromă de pere. Este un fruct parfumat, cu gust proaspăt, dulce-acrişor. Acest fruct, adesea întrebuinţat în bucătăria chineză, este consumat mai ales crud, fiind mai bun dacă este rece. Pulpa fructului este crocantă şi puţin granulată, motiv pentru care nashi se mai numeşte „para de nisip”. Nashi se pune mai ales în salate şi compoturi; sunt bune şi deshidratate şi uneori sunt folosite în producţia de vinuri. Dacă le depozitaţi în locuri răcoroase şi întunecate, rezistă cam două luni.

Pentru sănătate

Sucul preparat din fructele proaspete sau uscate de nashi se poate folosi la tratarea urolitiazei, având de asemenea proprietăţi antipiretice şi antitusive; datorită unui conţinut mic de tanină, fructul nashi are şi proprietăţi antidiareice.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.