Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Mini omlete cu legume în forme de brioșe

Aceste mini omlete cu legume în formă de brioşe sunt uşor de preparat, sănătoase şi incredibil de delicioase. Să nu mai vorbim de aspectul drăgălaş şi apetisant ! Le poţi prepara pentru o petrecere, un brunch sau te poţi bucura de ele ca o simplă gustare la micul dejun, prânz sau cină.

Pentru a le realiza ai nevoie de: 9 ouă, 1/2 cană spanac (congelat) şi tocat, 1/3 cană lapte degresat, 1 / 3 cană făină integrală de grâu, 1/4 cană brânză Cheddar 2% rasă, 1 lingură busuioc proaspăt tocat, 1 roşie mică, mărunţită, 1/2 linguriţă sare de mare, 1/2 linguriţă piper negru, 1 linguriţă bicarbonat de sodiu.

Opţional: câteva feliuţe bacon cubuleţe sau somon afumat mărunţit; boabe de mazăre congelată, cubuleţe de dovlecei şi ardei gras roşu sau/şi verde; ceapă mărunţită; un praf de usturoi.

Se încălzeşte cuptorul la foc mediu.

Se sparg ouăle într-un castron şi se amestecă cu un praf de sare şi piper; se adaugă în ploaie făina concomitent cu laptele degresat până la omogenizare;

Se adaugă apoi restul ingredientelor şi se amestecă totul împreună;

Toarnă apoi 1-2 linguri din amestec în formele de brioşe/muffins în care ai pulverizat înainte puţin ulei de măsline sau foloseşte forme din silicon de care amestecul nu se poate lipi;

Pune formele apoi în cuptorul încins şi coace-le timp de 25 la 30 de minute; verifică cu furculiţa pentru a te asigura că sunt gata.

Scoate-le din cuptor și încearcă uşor să le scoţi apoi din formă fără să le strici aspectul.


Opţiunea de congelare: După coacere lasă brioşele de omletă să se răcească pe hârtia de copt ceruită, împachetează-le apoi şi pune-le la congelator până se întăresc. După ce s-au întărit transferă-le în pungi din plastic pentru congelare, resigilabile şi reintrodu-le în congelator. Pentru a le utiliza, se scot din congelator, se pun într-o formă de brioşă unsă şi se reîncălzesc în cuptorul preîncălzit la 350° acoperite cu o folie sau în cuptorul cu microunde câte 30-60 secunde sau până la încălzire.


Rețete care te-ar putea interesa

Salată de ciuperci cu castraveți și fasole albă în sos tomat
Salată de ciuperci cu castraveți și fasole albă în sos tomat

O salată gustoasă și sățioasă!

10 persoane peste 45 min Mediu
Tarte cu cremă de spanac, legume și ouă de prepeliță
Tarte cu cremă de spanac, legume și ouă de prepeliță

O rețetă delicioasă pentru întreaga familie.

4 persoane 30-45 min Simplu
Prăjitură cu porumb dulce și mălai
Prăjitură cu porumb dulce și mălai

O prăjitură pufoasă și gustoasă cu porumb care vă va încânta

10 persoane peste 45 min Mediu
Cotlete de porc umplute cu mazăre
Cotlete de porc umplute cu mazăre

O rețetă delicioasă pentru întreaga familie.

2 persoane 15-30 min Simplu
Mini omlete cu legume în forme de brioșe

Aceste mini omlete cu legume în formă de brioşe sunt uşor de preparat, sănătoase şi incredibil de delicioase. Să nu mai vorbim de aspectul drăgălaş şi apetisant ! Le poţi prepara pentru o petrecere, un brunch sau te poţi bucura de ele ca o simplă gustare la micul dejun, prânz sau cină.

Pentru a le realiza ai nevoie de: 9 ouă, 1/2 cană spanac (congelat) şi tocat, 1/3 cană lapte degresat, 1 / 3 cană făină integrală de grâu, 1/4 cană brânză Cheddar 2% rasă, 1 lingură busuioc proaspăt tocat, 1 roşie mică, mărunţită, 1/2 linguriţă sare de mare, 1/2 linguriţă piper negru, 1 linguriţă bicarbonat de sodiu.

Opţional: câteva feliuţe bacon cubuleţe sau somon afumat mărunţit; boabe de mazăre congelată, cubuleţe de dovlecei şi ardei gras roşu sau/şi verde; ceapă mărunţită; un praf de usturoi.

Se încălzeşte cuptorul la foc mediu.

Se sparg ouăle într-un castron şi se amestecă cu un praf de sare şi piper; se adaugă în ploaie făina concomitent cu laptele degresat până la omogenizare;

Se adaugă apoi restul ingredientelor şi se amestecă totul împreună;

Toarnă apoi 1-2 linguri din amestec în formele de brioşe/muffins în care ai pulverizat înainte puţin ulei de măsline sau foloseşte forme din silicon de care amestecul nu se poate lipi;

Pune formele apoi în cuptorul încins şi coace-le timp de 25 la 30 de minute; verifică cu furculiţa pentru a te asigura că sunt gata.

Scoate-le din cuptor și încearcă uşor să le scoţi apoi din formă fără să le strici aspectul.


Opţiunea de congelare: După coacere lasă brioşele de omletă să se răcească pe hârtia de copt ceruită, împachetează-le apoi şi pune-le la congelator până se întăresc. După ce s-au întărit transferă-le în pungi din plastic pentru congelare, resigilabile şi reintrodu-le în congelator. Pentru a le utiliza, se scot din congelator, se pun într-o formă de brioşă unsă şi se reîncălzesc în cuptorul preîncălzit la 350° acoperite cu o folie sau în cuptorul cu microunde câte 30-60 secunde sau până la încălzire.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.