Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Mazăre verde într-o nouă formulă: rețete culinare de toamnă

Ce avem la cină? Câteva soluții pentru mâncărurile cu mazăre verde
 
Mazărea verde este, cu siguranță, o opțiune excelentă pentru rețete culinare în această toamnă, întrucât aceasta oferă o combinație reușită de vitamine și minerale, fiind în acelaşi timp un ingredient de bază flexibil. Dacă ții să urmezi rețetele din această toamnă, prezintă mâncărurile cu mazăre verde într-o formulă nouă de expertiză culinară și învață cum să le gătești ca atare sau în combinație cu feluri ușoare de carne.
Astfel, vei descoperi și secretul unei mese elaborate, bogată în substanțe nutritive și vitamine, și o rețetă atractivă pentru cină.

Află mai multe sugestii pentru rețete culinare de toamnă

Iată ce poți face pentru a include mazărea verde în rutina ta săptămânală într-un mod creativ și elaborat:
  • Combină mazăre verde cu mazăre galbenă; diferența de aspect nu este singurul element care contează aici, întrucât nivelurile lor de vitamine și substanțe nutritive diferă. Folosește două conserve Bonduelle (una din fiecare), fierbe conform indicațiilor și servește cu carne de vită.
  • Soteurile sunt, în principiu, cea mai bună soluție pentru mazărea verde. Astfel de soteuri, cu cât mai puțină făină posibil și cu lapte slab în conținutul de grăsime, sunt adaosuri perfecte pentru carnea la grătar. În acest caz particular, recomandăm piept de pui.
Fă o salată cu mazăre verde, morcovi și țelină, toate la abur, și condimentează ușor cu sumac. Vei fi uimită de efectul izbitor al acestui condiment, chiar dacă este folosit în general pentru salatele proaspete.

Rețete care te-ar putea interesa

Lecsó - tocană ungurească
Lecsó - tocană ungurească

Pentru o seară relaxată în familie.

3 persoane 30-45 min Simplu
Gem de caise
Gem de caise

Un gust proaspăt și delicios.

5 persoane peste 45 min Simplu
Supă de legume și piept de pui
Supă de legume și piept de pui

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

4 persoane sub 15 min Simplu
Zeljanica - Plăcintă cu spanac
Zeljanica - Plăcintă cu spanac

Plăcintă sârbească cu spanac și brânză proaspătă dulce.

12 persoane peste 45 min Simplu
Mazăre verde într-o nouă formulă: rețete culinare de toamnă
Ce avem la cină? Câteva soluții pentru mâncărurile cu mazăre verde
 
Mazărea verde este, cu siguranță, o opțiune excelentă pentru rețete culinare în această toamnă, întrucât aceasta oferă o combinație reușită de vitamine și minerale, fiind în acelaşi timp un ingredient de bază flexibil. Dacă ții să urmezi rețetele din această toamnă, prezintă mâncărurile cu mazăre verde într-o formulă nouă de expertiză culinară și învață cum să le gătești ca atare sau în combinație cu feluri ușoare de carne.
Astfel, vei descoperi și secretul unei mese elaborate, bogată în substanțe nutritive și vitamine, și o rețetă atractivă pentru cină.

Află mai multe sugestii pentru rețete culinare de toamnă

Iată ce poți face pentru a include mazărea verde în rutina ta săptămânală într-un mod creativ și elaborat:
  • Combină mazăre verde cu mazăre galbenă; diferența de aspect nu este singurul element care contează aici, întrucât nivelurile lor de vitamine și substanțe nutritive diferă. Folosește două conserve Bonduelle (una din fiecare), fierbe conform indicațiilor și servește cu carne de vită.
  • Soteurile sunt, în principiu, cea mai bună soluție pentru mazărea verde. Astfel de soteuri, cu cât mai puțină făină posibil și cu lapte slab în conținutul de grăsime, sunt adaosuri perfecte pentru carnea la grătar. În acest caz particular, recomandăm piept de pui.
Fă o salată cu mazăre verde, morcovi și țelină, toate la abur, și condimentează ușor cu sumac. Vei fi uimită de efectul izbitor al acestui condiment, chiar dacă este folosit în general pentru salatele proaspete.