
Ce avem la cină? Câteva soluții pentru mâncărurile cu mazăre verde
Mazărea verde este, cu siguranță, o opțiune excelentă pentru rețete culinare în această toamnă, întrucât aceasta oferă o combinație reușită de vitamine și minerale, fiind în acelaşi timp un ingredient de bază flexibil. Dacă ții să urmezi rețetele din această toamnă, prezintă mâncărurile cu mazăre verde într-o formulă nouă de expertiză culinară și învață cum să le gătești ca atare sau în combinație cu feluri ușoare de carne.
Astfel, vei descoperi și secretul unei mese elaborate, bogată în substanțe nutritive și vitamine, și o rețetă atractivă pentru cină.
Află mai multe sugestii pentru rețete culinare de toamnă
Iată ce poți face pentru a include mazărea verde în rutina ta săptămânală într-un mod creativ și elaborat:- Combină mazăre verde cu mazăre galbenă; diferența de aspect nu este singurul element care contează aici, întrucât nivelurile lor de vitamine și substanțe nutritive diferă. Folosește două conserve Bonduelle (una din fiecare), fierbe conform indicațiilor și servește cu carne de vită.
- Soteurile sunt, în principiu, cea mai bună soluție pentru mazărea verde. Astfel de soteuri, cu cât mai puțină făină posibil și cu lapte slab în conținutul de grăsime, sunt adaosuri perfecte pentru carnea la grătar. În acest caz particular, recomandăm piept de pui.