Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Mâncăruri gustoase tradiționale în forme noi: legume prezentate altfel

În funcție de bucătăriile care îți plac și care definesc acele mâncăruri gustoase pe care vrei să le gătești, modul în care tratezi legumele pentru a le îmbunătăți aspectul diferă de la un caz la altul. Dat fiind faptul că un număr mare de bucătării ascunde un număr și mai mare de sugestii posibile, vom rămâne la principiile de bază.

Legume și sosuri

În cazul mâncărurilor tradiționale care presupun carne, plasarea legumelor în sosul tradițional este o greșeală, întrucât distruge și aspectul și gustul. În schimb, toarnă sosul peste legume în așa fel încât să le acopere parțial.

Salate de legume proaspete

Majoritatea bucătăriilor tradiționale au combinații de mâncăruri de carne cu salate de legume proaspete. Cea mai bună soluție este să prezinți salata într-un bol separat. Dacă o pui pe farfurie, se va amesteca într-un final cu restul mâncării într-un mod neplăcut.

Tacos și șaorma

Cu toate că nu sunt foarte sănătoase, aceste mâncăruri gustoase solicită prezența legumelor proaspete (deseori, roșii și ardei gras). Pentru a le face să arate mai bine, taie-le în bucăți puțin mai mari ca să nu se amestece cu smântâna și ketchup-ul.

Supe

Există persoane care fierb legumele într-o oală separată, pentru a le păstra forma și culoarea, și apoi le adaugă în supă. Aceasta este o greșeală, pentru că distruge gustul supei. În loc să faci asta, fierbe-le înainte să fierbi carnea, scoate-le, și lasă-le să se răcească pe o farfurie acoperită.


Rețete care te-ar putea interesa

Salată de paste cu ton și porumb
Salată de paste cu ton și porumb

Pentru o masă rapidă și sănătoasă, pastele cu ton sunt mereu o alegere bună.

4 persoane 30-45 min Simplu
Clătite cu ciuperci
Clătite cu ciuperci

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

4 persoane 15-30 min Simplu
Gustare festivă de fasole roșie
Gustare festivă de fasole roșie

Acest minunat aperitiv rece decorează orice masă festivă! Se servește cu tortila sau pită proaspătă.

8 persoane peste 45 min Mediu
Plăcintă cu pui și broccoli
Plăcintă cu pui și broccoli

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

6 persoane 15-30 min Simplu
Mâncăruri gustoase tradiționale în forme noi: legume prezentate altfel

În funcție de bucătăriile care îți plac și care definesc acele mâncăruri gustoase pe care vrei să le gătești, modul în care tratezi legumele pentru a le îmbunătăți aspectul diferă de la un caz la altul. Dat fiind faptul că un număr mare de bucătării ascunde un număr și mai mare de sugestii posibile, vom rămâne la principiile de bază.

Legume și sosuri

În cazul mâncărurilor tradiționale care presupun carne, plasarea legumelor în sosul tradițional este o greșeală, întrucât distruge și aspectul și gustul. În schimb, toarnă sosul peste legume în așa fel încât să le acopere parțial.

Salate de legume proaspete

Majoritatea bucătăriilor tradiționale au combinații de mâncăruri de carne cu salate de legume proaspete. Cea mai bună soluție este să prezinți salata într-un bol separat. Dacă o pui pe farfurie, se va amesteca într-un final cu restul mâncării într-un mod neplăcut.

Tacos și șaorma

Cu toate că nu sunt foarte sănătoase, aceste mâncăruri gustoase solicită prezența legumelor proaspete (deseori, roșii și ardei gras). Pentru a le face să arate mai bine, taie-le în bucăți puțin mai mari ca să nu se amestece cu smântâna și ketchup-ul.

Supe

Există persoane care fierb legumele într-o oală separată, pentru a le păstra forma și culoarea, și apoi le adaugă în supă. Aceasta este o greșeală, pentru că distruge gustul supei. În loc să faci asta, fierbe-le înainte să fierbi carnea, scoate-le, și lasă-le să se răcească pe o farfurie acoperită.