Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Mâncăruri gustoase tradiționale în forme noi: legume prezentate altfel

În funcție de bucătăriile care îți plac și care definesc acele mâncăruri gustoase pe care vrei să le gătești, modul în care tratezi legumele pentru a le îmbunătăți aspectul diferă de la un caz la altul. Dat fiind faptul că un număr mare de bucătării ascunde un număr și mai mare de sugestii posibile, vom rămâne la principiile de bază.

Legume și sosuri

În cazul mâncărurilor tradiționale care presupun carne, plasarea legumelor în sosul tradițional este o greșeală, întrucât distruge și aspectul și gustul. În schimb, toarnă sosul peste legume în așa fel încât să le acopere parțial.

Salate de legume proaspete

Majoritatea bucătăriilor tradiționale au combinații de mâncăruri de carne cu salate de legume proaspete. Cea mai bună soluție este să prezinți salata într-un bol separat. Dacă o pui pe farfurie, se va amesteca într-un final cu restul mâncării într-un mod neplăcut.

Tacos și șaorma

Cu toate că nu sunt foarte sănătoase, aceste mâncăruri gustoase solicită prezența legumelor proaspete (deseori, roșii și ardei gras). Pentru a le face să arate mai bine, taie-le în bucăți puțin mai mari ca să nu se amestece cu smântâna și ketchup-ul.

Supe

Există persoane care fierb legumele într-o oală separată, pentru a le păstra forma și culoarea, și apoi le adaugă în supă. Aceasta este o greșeală, pentru că distruge gustul supei. În loc să faci asta, fierbe-le înainte să fierbi carnea, scoate-le, și lasă-le să se răcească pe o farfurie acoperită.


Rețete care te-ar putea interesa

Crap umplut pe pat de legume
Crap umplut pe pat de legume

O rețetă delicioasă pentru întreaga familie.

6 persoane 30-45 min Simplu
Tarte cu cremă de spanac, legume și ouă de prepeliță
Tarte cu cremă de spanac, legume și ouă de prepeliță

O rețetă delicioasă pentru întreaga familie.

4 persoane 30-45 min Simplu
Ciorbă de fasole în pâine
Ciorbă de fasole în pâine

Un preparat pe placul tuturor

2 persoane 30-45 min Mediu
Baghetă franțuzească cu usturoi
Baghetă franțuzească cu usturoi

Rețetă pentru baghetă franțuzească cu usturoi.

4 persoane 30-45 min Simplu
Mâncăruri gustoase tradiționale în forme noi: legume prezentate altfel

În funcție de bucătăriile care îți plac și care definesc acele mâncăruri gustoase pe care vrei să le gătești, modul în care tratezi legumele pentru a le îmbunătăți aspectul diferă de la un caz la altul. Dat fiind faptul că un număr mare de bucătării ascunde un număr și mai mare de sugestii posibile, vom rămâne la principiile de bază.

Legume și sosuri

În cazul mâncărurilor tradiționale care presupun carne, plasarea legumelor în sosul tradițional este o greșeală, întrucât distruge și aspectul și gustul. În schimb, toarnă sosul peste legume în așa fel încât să le acopere parțial.

Salate de legume proaspete

Majoritatea bucătăriilor tradiționale au combinații de mâncăruri de carne cu salate de legume proaspete. Cea mai bună soluție este să prezinți salata într-un bol separat. Dacă o pui pe farfurie, se va amesteca într-un final cu restul mâncării într-un mod neplăcut.

Tacos și șaorma

Cu toate că nu sunt foarte sănătoase, aceste mâncăruri gustoase solicită prezența legumelor proaspete (deseori, roșii și ardei gras). Pentru a le face să arate mai bine, taie-le în bucăți puțin mai mari ca să nu se amestece cu smântâna și ketchup-ul.

Supe

Există persoane care fierb legumele într-o oală separată, pentru a le păstra forma și culoarea, și apoi le adaugă în supă. Aceasta este o greșeală, pentru că distruge gustul supei. În loc să faci asta, fierbe-le înainte să fierbi carnea, scoate-le, și lasă-le să se răcească pe o farfurie acoperită.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.