Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Câteva trenduri noi privind mâncărurile cu ciuperci în această toamnă

Mâncăruri cu ciuperci ca fel principal
 
Majoritatea tipurilor de ciuperci pe care le poți cumpăra astăzi sunt de-a dreptul versatile în comparație cu legumele, de exemplu. Le poți găti sub formă de garnitură sau poți plasa toată atenția asupra lor; depinde de tine. Cu toate acestea, dacă alegi a doua opțiune, reține că e mai bine dacă mâncărurile cu ciuperci le înlocuiesc complet pe cele cu carne și că felul ar trebui să aibă o identitate proprie, şi nu să imite carnea. Despre asta ne vorbesc noile trenduri.

Trenduri noi în mâncărurile de ciuperci: câteva sugestii și… condimente

Odată ce înțelegi faptul că ciupercile sunt mult mai bogate (chiar dacă nu în substanțe nutritive) decât carnea, vei observa cât de versatile sunt în bucătărie. Folosește-te de sfaturile de mai jos ca de un set de reguli generale, independent de tipul de ciuperci despre care vorbim:

  • Spală ciupercile cât de bine poți și fii atentă în special în cazul în care provin din conservă. Vei reduce astfel cantitatea de mucus și le vei intensifica gustul.
  • Folosește fructe de ienupăr și ienibahar pentru a fezanda textura ciupercilor.
  • Sarea de mare afumată și kala namak (sare neagră indiană) sunt în special folositoare atunci când gătești ciuperci pentru că sunt capabile să acopere gustul neplăcut de după, asociat de obicei cu ciupercile.

Gătește ciupercile cu leuștean și frunze de vișin pentru a le face mai moi.


Rețete care te-ar putea interesa

Noodles cu creveți, ciuperci felii și spanac

Noodles cu creveți, ciuperci felii și spanac

O rețetă spectaculoasă

2 persoane 30-45 min Simplu
Mix de salată cu amestec de legume macedonean Bonduelle și vinegreta clasică

Mix de salată cu amestec de legume macedonean Bonduelle și vinegreta clasică

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

1 persoane 15-30 min Simplu
Mâncare de legume la cuptor

Mâncare de legume la cuptor

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

6 persoane 15-30 min Simplu
Supă de vită de duminică

Supă de vită de duminică

O rețetă plină de savoare.

4 persoane peste 45 min Simplu
Câteva trenduri noi privind mâncărurile cu ciuperci în această toamnă
Mâncăruri cu ciuperci ca fel principal
 
Majoritatea tipurilor de ciuperci pe care le poți cumpăra astăzi sunt de-a dreptul versatile în comparație cu legumele, de exemplu. Le poți găti sub formă de garnitură sau poți plasa toată atenția asupra lor; depinde de tine. Cu toate acestea, dacă alegi a doua opțiune, reține că e mai bine dacă mâncărurile cu ciuperci le înlocuiesc complet pe cele cu carne și că felul ar trebui să aibă o identitate proprie, şi nu să imite carnea. Despre asta ne vorbesc noile trenduri.

Trenduri noi în mâncărurile de ciuperci: câteva sugestii și… condimente

Odată ce înțelegi faptul că ciupercile sunt mult mai bogate (chiar dacă nu în substanțe nutritive) decât carnea, vei observa cât de versatile sunt în bucătărie. Folosește-te de sfaturile de mai jos ca de un set de reguli generale, independent de tipul de ciuperci despre care vorbim:

  • Spală ciupercile cât de bine poți și fii atentă în special în cazul în care provin din conservă. Vei reduce astfel cantitatea de mucus și le vei intensifica gustul.
  • Folosește fructe de ienupăr și ienibahar pentru a fezanda textura ciupercilor.
  • Sarea de mare afumată și kala namak (sare neagră indiană) sunt în special folositoare atunci când gătești ciuperci pentru că sunt capabile să acopere gustul neplăcut de după, asociat de obicei cu ciupercile.

Gătește ciupercile cu leuștean și frunze de vișin pentru a le face mai moi.