Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Gătește frumos mâncărurile de spanac

Dintre toate frunzele proaspete pe care le poți găti, spanacul este unul dintre cele mai pretențioase ingrediente din punctul de vedere al potențialului său estetic. Majoritatea rețetelor pe care le poți găsi online nu reușesc să ofere soluții valide în ceea ce privește prezentarea de mâncăruri de spanac într-un mod rezonabil, ca să nu spunem mai mult. Acest fapt se întâmplă pentru că trebuie să te ocupi de spanac diferit, în funcție de modul în care îl gătești.

Spanac scăzut

Nu ai prea multe opțiuni pentru spanacul scăzut, având în vedere faptul că mâncarea finală nu are nici o formă. Totuși, ce poți face este să adaugi pătrunjel și busuioc tocate după ce ai așezat spanacul pe farfurie. Nu folosi celelalte elemente din farfurie ca mod de a ține spanacul într-un anumit loc. În loc să faci asta, pune o cantitate de spanac mai mică de la început.

Supe

Taie spanacul mai mult decât se obișnuiește dacă intenționezi să faci supă. Bucățile lungi de spanac arată deosebit de neatrăgător și același lucru este valabil pentru bucățile mari de frunze. În supe, forma inițială a frunzei nu ar trebui să fie vizibilă.

Salate calde

Folosește-te de celelalte ingrediente din salatele calde (cum ar fi ciupercile și fasolea mungo) pentru a atrage ochiul și lasă spanacul în fundal. Un adaos mic și colorat ar trebui să aibă un impact mare în asemenea salate.

Spanac și carne

Spanacul arată impresionant atunci când este plasat lângă carne atâta vreme cât efectul este obținut datorită culorii frunzelor și nu datorită formei garniturii. 

Salate proaspete

Nu există limite în această zonă, în afară de tăierea frunzelor în bucăți mai mici, pentru a da o senzație mai clară de amestec de salată.


Rețete care te-ar putea interesa

Wrap cu fasole neagră
Wrap cu fasole neagră

Rețetă mexicană cu pui și fasole neagră!

2 persoane 15-30 min Mediu
Ardei umpluți cu fasole roșie
Ardei umpluți cu fasole roșie

Ardeii umpluți sunt un preparat de bază în multe țări din sud-estul Europei. Acest fel de mâncare face parte din cultura și tradiția noastră, dar fiecare regiune are moduri diferite de a-l pregăti. Alege să-i surprinzi pe cei dragi cu o rețetă de ardei umpluți cu fasole roșie!

4 persoane 30-45 min Mediu
Supă cremă de dovleac
Supă cremă de dovleac

O supă cremă savuroasă în care leguma dominantă este dovleacul, potențat de morcovi cuburi și ceapă. Timpul de preparare este de 3 minute, adică rapid și pe gustul tău.

2 persoane 15-30 min Simplu
Supă de fasole verde
Supă de fasole verde

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

6 persoane 15-30 min Simplu
Gătește frumos mâncărurile de spanac

Dintre toate frunzele proaspete pe care le poți găti, spanacul este unul dintre cele mai pretențioase ingrediente din punctul de vedere al potențialului său estetic. Majoritatea rețetelor pe care le poți găsi online nu reușesc să ofere soluții valide în ceea ce privește prezentarea de mâncăruri de spanac într-un mod rezonabil, ca să nu spunem mai mult. Acest fapt se întâmplă pentru că trebuie să te ocupi de spanac diferit, în funcție de modul în care îl gătești.

Spanac scăzut

Nu ai prea multe opțiuni pentru spanacul scăzut, având în vedere faptul că mâncarea finală nu are nici o formă. Totuși, ce poți face este să adaugi pătrunjel și busuioc tocate după ce ai așezat spanacul pe farfurie. Nu folosi celelalte elemente din farfurie ca mod de a ține spanacul într-un anumit loc. În loc să faci asta, pune o cantitate de spanac mai mică de la început.

Supe

Taie spanacul mai mult decât se obișnuiește dacă intenționezi să faci supă. Bucățile lungi de spanac arată deosebit de neatrăgător și același lucru este valabil pentru bucățile mari de frunze. În supe, forma inițială a frunzei nu ar trebui să fie vizibilă.

Salate calde

Folosește-te de celelalte ingrediente din salatele calde (cum ar fi ciupercile și fasolea mungo) pentru a atrage ochiul și lasă spanacul în fundal. Un adaos mic și colorat ar trebui să aibă un impact mare în asemenea salate.

Spanac și carne

Spanacul arată impresionant atunci când este plasat lângă carne atâta vreme cât efectul este obținut datorită culorii frunzelor și nu datorită formei garniturii. 

Salate proaspete

Nu există limite în această zonă, în afară de tăierea frunzelor în bucăți mai mici, pentru a da o senzație mai clară de amestec de salată.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.