Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Legumele secolului al XXI-lea

Hrana bogată în substanţele ajutătoare la preîntâmpinarea bolilor diferite şi la tratarea lor, va deveni în acea luptă aliatul nostru puternic.

O alimentaţie bogată în compuşi care ajută la prevenirea unor boli sau la vindecarea ei devine un aliat puternic al nostru în lupta cu starea de morbiditate. Europenii zilelor noastre sunt tot mai conştienţi de pericolul pe care îl reprezintă bolile civilizaţiei, precum cancerul, diabetul zaharat, bolile aparatului circulator. De aceea ei au făcut schimbări în modul lor de alimentare. Grăsimile animale sunt înlocuite tot mai frecvent cu grăsimi de origine vegetală. A crescut mult consumul de legume.

Dezvoltarea dinamică a prelucrării şi păstrării legumelor proaspete va favoriza o alimentaţie favorabilă sănătăţii. Pentru a contracara bolile civilizaţiei trebuie să privim atent în trecut şi să readucem în alimentaţie numeroase componente care au fost prezente în bucătăria înaintaşilor noştri. Tendinţa de a diversifica meniul nostru zilnic ne ameliorează echilibrul alimentar, adaptând anumite obiceiuri alimentare la necesităţile individuale. Se pare că tendinţa exprimată mai sus vizează toate ţările dezvoltate se va menţine în perioada următoare de timp.


Rețete care te-ar putea interesa

Spaghete cu ciuperci Bonduelle
Spaghete cu ciuperci Bonduelle

Un preparat delicios pentru întreaga familie.

4 persoane 15-30 min Simplu
Muffins aperitiv cu porumb
Muffins aperitiv cu porumb

O rețetă servită de Teo's Kitchen.

2 persoane 30-45 min Mediu
Ciorbă țărănească acrită cu corcodușe
Ciorbă țărănească acrită cu corcodușe

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

4 persoane 15-30 min Simplu
Mici rotunzi pe chiflă
Mici rotunzi pe chiflă

Clasicii mici pot fi savurați într-o nouă formulă!

2 persoane 30-45 min Simplu
Legumele secolului al XXI-lea

Hrana bogată în substanţele ajutătoare la preîntâmpinarea bolilor diferite şi la tratarea lor, va deveni în acea luptă aliatul nostru puternic.

O alimentaţie bogată în compuşi care ajută la prevenirea unor boli sau la vindecarea ei devine un aliat puternic al nostru în lupta cu starea de morbiditate. Europenii zilelor noastre sunt tot mai conştienţi de pericolul pe care îl reprezintă bolile civilizaţiei, precum cancerul, diabetul zaharat, bolile aparatului circulator. De aceea ei au făcut schimbări în modul lor de alimentare. Grăsimile animale sunt înlocuite tot mai frecvent cu grăsimi de origine vegetală. A crescut mult consumul de legume.

Dezvoltarea dinamică a prelucrării şi păstrării legumelor proaspete va favoriza o alimentaţie favorabilă sănătăţii. Pentru a contracara bolile civilizaţiei trebuie să privim atent în trecut şi să readucem în alimentaţie numeroase componente care au fost prezente în bucătăria înaintaşilor noştri. Tendinţa de a diversifica meniul nostru zilnic ne ameliorează echilibrul alimentar, adaptând anumite obiceiuri alimentare la necesităţile individuale. Se pare că tendinţa exprimată mai sus vizează toate ţările dezvoltate se va menţine în perioada următoare de timp.