Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Legumele secolului al XXI-lea

Hrana bogată în substanţele ajutătoare la preîntâmpinarea bolilor diferite şi la tratarea lor, va deveni în acea luptă aliatul nostru puternic.

O alimentaţie bogată în compuşi care ajută la prevenirea unor boli sau la vindecarea ei devine un aliat puternic al nostru în lupta cu starea de morbiditate. Europenii zilelor noastre sunt tot mai conştienţi de pericolul pe care îl reprezintă bolile civilizaţiei, precum cancerul, diabetul zaharat, bolile aparatului circulator. De aceea ei au făcut schimbări în modul lor de alimentare. Grăsimile animale sunt înlocuite tot mai frecvent cu grăsimi de origine vegetală. A crescut mult consumul de legume.

Dezvoltarea dinamică a prelucrării şi păstrării legumelor proaspete va favoriza o alimentaţie favorabilă sănătăţii. Pentru a contracara bolile civilizaţiei trebuie să privim atent în trecut şi să readucem în alimentaţie numeroase componente care au fost prezente în bucătăria înaintaşilor noştri. Tendinţa de a diversifica meniul nostru zilnic ne ameliorează echilibrul alimentar, adaptând anumite obiceiuri alimentare la necesităţile individuale. Se pare că tendinţa exprimată mai sus vizează toate ţările dezvoltate se va menţine în perioada următoare de timp.


Rețete care te-ar putea interesa

Duo Mousse de mazăre și morcovi

Duo Mousse de mazăre și morcovi

O experiență culinară.

6 persoane 30-45 min Simplu
Vită cu morcovi și susan

Vită cu morcovi și susan

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

6 persoane 15-30 min Simplu
Coquelet la cuptor cu fasole verde și sos de muștar

Coquelet la cuptor cu fasole verde și sos de muștar

O rețetă savuroasă!

2 persoane 30-45 min Mediu
Tortilla cu masa harina - pâine mexicană din făină de porumb

Tortilla cu masa harina - pâine mexicană din făină de porumb

În Mexic aceasta este cea mai importantă garnitură pentru orice mâncare, fiind în același timp un ingredient alimentar de bază, un fel de pâine a Mexicului.

10 persoane 30-45 min Simplu
Legumele secolului al XXI-lea

Hrana bogată în substanţele ajutătoare la preîntâmpinarea bolilor diferite şi la tratarea lor, va deveni în acea luptă aliatul nostru puternic.

O alimentaţie bogată în compuşi care ajută la prevenirea unor boli sau la vindecarea ei devine un aliat puternic al nostru în lupta cu starea de morbiditate. Europenii zilelor noastre sunt tot mai conştienţi de pericolul pe care îl reprezintă bolile civilizaţiei, precum cancerul, diabetul zaharat, bolile aparatului circulator. De aceea ei au făcut schimbări în modul lor de alimentare. Grăsimile animale sunt înlocuite tot mai frecvent cu grăsimi de origine vegetală. A crescut mult consumul de legume.

Dezvoltarea dinamică a prelucrării şi păstrării legumelor proaspete va favoriza o alimentaţie favorabilă sănătăţii. Pentru a contracara bolile civilizaţiei trebuie să privim atent în trecut şi să readucem în alimentaţie numeroase componente care au fost prezente în bucătăria înaintaşilor noştri. Tendinţa de a diversifica meniul nostru zilnic ne ameliorează echilibrul alimentar, adaptând anumite obiceiuri alimentare la necesităţile individuale. Se pare că tendinţa exprimată mai sus vizează toate ţările dezvoltate se va menţine în perioada următoare de timp.