Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Legumele secolului al XXI-lea

Hrana bogată în substanţele ajutătoare la preîntâmpinarea bolilor diferite şi la tratarea lor, va deveni în acea luptă aliatul nostru puternic.

O alimentaţie bogată în compuşi care ajută la prevenirea unor boli sau la vindecarea ei devine un aliat puternic al nostru în lupta cu starea de morbiditate. Europenii zilelor noastre sunt tot mai conştienţi de pericolul pe care îl reprezintă bolile civilizaţiei, precum cancerul, diabetul zaharat, bolile aparatului circulator. De aceea ei au făcut schimbări în modul lor de alimentare. Grăsimile animale sunt înlocuite tot mai frecvent cu grăsimi de origine vegetală. A crescut mult consumul de legume.

Dezvoltarea dinamică a prelucrării şi păstrării legumelor proaspete va favoriza o alimentaţie favorabilă sănătăţii. Pentru a contracara bolile civilizaţiei trebuie să privim atent în trecut şi să readucem în alimentaţie numeroase componente care au fost prezente în bucătăria înaintaşilor noştri. Tendinţa de a diversifica meniul nostru zilnic ne ameliorează echilibrul alimentar, adaptând anumite obiceiuri alimentare la necesităţile individuale. Se pare că tendinţa exprimată mai sus vizează toate ţările dezvoltate se va menţine în perioada următoare de timp.


Rețete care te-ar putea interesa

Budincă cu carne și legume la cuptor
Budincă cu carne și legume la cuptor

O rețetă Bonduelle pentru cele mai rafinate gusturi.

6 persoane 15-30 min Simplu
Aspic de legume
Aspic de legume

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

12 persoane peste 45 min Simplu
Aperitiv cu spanac și pește
Aperitiv cu spanac și pește

O experiență culinară.

8 persoane peste 45 min Simplu
Mușchiuleț de porc în bacon cu cartofi Duchesse și salată de fasole verde
Mușchiuleț de porc în bacon cu cartofi Duchesse și salată de fasole verde

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

3 persoane peste 45 min Simplu
Legumele secolului al XXI-lea

Hrana bogată în substanţele ajutătoare la preîntâmpinarea bolilor diferite şi la tratarea lor, va deveni în acea luptă aliatul nostru puternic.

O alimentaţie bogată în compuşi care ajută la prevenirea unor boli sau la vindecarea ei devine un aliat puternic al nostru în lupta cu starea de morbiditate. Europenii zilelor noastre sunt tot mai conştienţi de pericolul pe care îl reprezintă bolile civilizaţiei, precum cancerul, diabetul zaharat, bolile aparatului circulator. De aceea ei au făcut schimbări în modul lor de alimentare. Grăsimile animale sunt înlocuite tot mai frecvent cu grăsimi de origine vegetală. A crescut mult consumul de legume.

Dezvoltarea dinamică a prelucrării şi păstrării legumelor proaspete va favoriza o alimentaţie favorabilă sănătăţii. Pentru a contracara bolile civilizaţiei trebuie să privim atent în trecut şi să readucem în alimentaţie numeroase componente care au fost prezente în bucătăria înaintaşilor noştri. Tendinţa de a diversifica meniul nostru zilnic ne ameliorează echilibrul alimentar, adaptând anumite obiceiuri alimentare la necesităţile individuale. Se pare că tendinţa exprimată mai sus vizează toate ţările dezvoltate se va menţine în perioada următoare de timp.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.