Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Legumele secolului al XXI-lea

Hrana bogată în substanţele ajutătoare la preîntâmpinarea bolilor diferite şi la tratarea lor, va deveni în acea luptă aliatul nostru puternic.

O alimentaţie bogată în compuşi care ajută la prevenirea unor boli sau la vindecarea ei devine un aliat puternic al nostru în lupta cu starea de morbiditate. Europenii zilelor noastre sunt tot mai conştienţi de pericolul pe care îl reprezintă bolile civilizaţiei, precum cancerul, diabetul zaharat, bolile aparatului circulator. De aceea ei au făcut schimbări în modul lor de alimentare. Grăsimile animale sunt înlocuite tot mai frecvent cu grăsimi de origine vegetală. A crescut mult consumul de legume.

Dezvoltarea dinamică a prelucrării şi păstrării legumelor proaspete va favoriza o alimentaţie favorabilă sănătăţii. Pentru a contracara bolile civilizaţiei trebuie să privim atent în trecut şi să readucem în alimentaţie numeroase componente care au fost prezente în bucătăria înaintaşilor noştri. Tendinţa de a diversifica meniul nostru zilnic ne ameliorează echilibrul alimentar, adaptând anumite obiceiuri alimentare la necesităţile individuale. Se pare că tendinţa exprimată mai sus vizează toate ţările dezvoltate se va menţine în perioada următoare de timp.


Rețete care te-ar putea interesa

Salată ușoară cu fasole galbenă
Salată ușoară cu fasole galbenă

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

2 persoane 15-30 min Simplu
Risotto - mâncare pe bază de orez
Risotto - mâncare pe bază de orez

O excelentă mâncare italiană pe bază de orez. Se presupune că aceasta a fost adusă din China de Marco Polo.

4 persoane peste 45 min Mediu
Supă densă de mazăre cu crutoane și parmezan
Supă densă de mazăre cu crutoane și parmezan

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

6 persoane 30-45 min Simplu
Sauerkraut - varză murată
Sauerkraut - varză murată

Cea mai cunoscută mâncare nemțească.

8 persoane peste 45 min Mediu
Legumele secolului al XXI-lea

Hrana bogată în substanţele ajutătoare la preîntâmpinarea bolilor diferite şi la tratarea lor, va deveni în acea luptă aliatul nostru puternic.

O alimentaţie bogată în compuşi care ajută la prevenirea unor boli sau la vindecarea ei devine un aliat puternic al nostru în lupta cu starea de morbiditate. Europenii zilelor noastre sunt tot mai conştienţi de pericolul pe care îl reprezintă bolile civilizaţiei, precum cancerul, diabetul zaharat, bolile aparatului circulator. De aceea ei au făcut schimbări în modul lor de alimentare. Grăsimile animale sunt înlocuite tot mai frecvent cu grăsimi de origine vegetală. A crescut mult consumul de legume.

Dezvoltarea dinamică a prelucrării şi păstrării legumelor proaspete va favoriza o alimentaţie favorabilă sănătăţii. Pentru a contracara bolile civilizaţiei trebuie să privim atent în trecut şi să readucem în alimentaţie numeroase componente care au fost prezente în bucătăria înaintaşilor noştri. Tendinţa de a diversifica meniul nostru zilnic ne ameliorează echilibrul alimentar, adaptând anumite obiceiuri alimentare la necesităţile individuale. Se pare că tendinţa exprimată mai sus vizează toate ţările dezvoltate se va menţine în perioada următoare de timp.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.