Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Legume la vreme rea

Fiecare din anotimpuri are specificul său, un mod de viaţă având primăvara şi vara şi altul toamna şi iarna.

Toamna

Toamna este un moment specific, când organismul simte încă influenţa pozitivă al odihnei din vacanţă, însă incearcă să se pregătească şi să se protejeze împotriva apropiatei ierni.
Vântul, ploaia şi zilele din ce în ce mai scurte reduc eficient din vitalitatea dată de vară. Consumul în acest timp de legume, furnizează vitaminele care protejează organismul împotriva răcelii. O metodă bună pentru melancolia de toamnă este o mâncare gustoasă şi cu aspect apetisant. Serile din ce în ce mai lungi sunt propice întâlnirilor, care sunt un prilej pentru o cină deosebită la care nu trebuie să lipsească legumele.

Legumele

Norma de consum zilnic se ridică la 180 – 200 grame. Datorită Bonduelle avem acces la ele nu numai în timpul sezonului, însă în tot anul. Congelarea este una din cele mai bune metode pentru păstrarea legumelor, pentru că reţine bogăţia de vitamine cuprinse în ele, sărurile minerale şi celuloza, în a cărei componenţă intră substanţele care înlesnesc digestia.


Rețete care te-ar putea interesa

Ruladă de pui cu spanac
Ruladă de pui cu spanac

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

6 persoane 15-30 min Simplu
Șalău de Nil în crustă de cereale cu legume
Șalău de Nil în crustă de cereale cu legume

Rețete rafinate pentru momente speciale.

4 persoane sub 15 min Simplu
Salată cu pâine de porumb și ardei iute
Salată cu pâine de porumb și ardei iute

Un preparat simplu și delicios pentru întreaga familie.

6 persoane 30-45 min Simplu
Falafel cu garnitură de sfeclă roșie
Falafel cu garnitură de sfeclă roșie

Un deliciu din Orientul Mijlociu pe farfuria ta

2 persoane 30-45 min Mediu
Legume la vreme rea

Fiecare din anotimpuri are specificul său, un mod de viaţă având primăvara şi vara şi altul toamna şi iarna.

Toamna

Toamna este un moment specific, când organismul simte încă influenţa pozitivă al odihnei din vacanţă, însă incearcă să se pregătească şi să se protejeze împotriva apropiatei ierni.
Vântul, ploaia şi zilele din ce în ce mai scurte reduc eficient din vitalitatea dată de vară. Consumul în acest timp de legume, furnizează vitaminele care protejează organismul împotriva răcelii. O metodă bună pentru melancolia de toamnă este o mâncare gustoasă şi cu aspect apetisant. Serile din ce în ce mai lungi sunt propice întâlnirilor, care sunt un prilej pentru o cină deosebită la care nu trebuie să lipsească legumele.

Legumele

Norma de consum zilnic se ridică la 180 – 200 grame. Datorită Bonduelle avem acces la ele nu numai în timpul sezonului, însă în tot anul. Congelarea este una din cele mai bune metode pentru păstrarea legumelor, pentru că reţine bogăţia de vitamine cuprinse în ele, sărurile minerale şi celuloza, în a cărei componenţă intră substanţele care înlesnesc digestia.