Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Legume și fructe violet

Culoarea neobișnuită

Ați văzut vreodată, cartofi, roșii, morcovi, porumb, sparanghel sau conopidă?

Culoarea lor poate părea suspecta, da acesta nu este rezultatul coloranților chimici si nici un efect de interferență genetica creat în laboratoare. Produsele mov au fost create prin selectarea și încrucișarea de tulpini specifice.

Violet sănătos

Culoarea purpurie în legume și fructe indica o bogata prezenta a substanțelor nutritive. Substanța responsabila pentru aceasta colorație violeta în ceea ce privește fructele și legumele este antocianina, cunoscuta pentru puternicele ei proprietăți dezoxidante. După cum au demonstrat cercetările, produsele care conțin acești pigmenți naturali anti-oxidanți sunt un element crucial în profilaxia cancerului. Ei stopează creșterea și dezvoltarea celulelor canceroase, de exemplu în cazul cancerului de colon, încetinesc procesul de îmbătrînire celulară și joacă un rol important în buna funcționare a creierului uman.

Rețete care te-ar putea interesa

Piept de pui cu ciupercuțe și ardei copt
Piept de pui cu ciupercuțe și ardei copt

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

3 persoane 30-45 min Simplu
Salată cu Bonduelle Mexico Mix
Salată cu Bonduelle Mexico Mix

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

2 persoane sub 15 min Simplu
Plăcințele cu legume și pui
Plăcințele cu legume și pui

Un preparat delicios pentru întreaga familie.

4 persoane 15-30 min Simplu
Mic dejun cu fasole roșie
Mic dejun cu fasole roșie

Un mic dejun englezesc sățios și delicios

2 persoane 15-30 min Simplu
Legume și fructe violet

Culoarea neobișnuită

Ați văzut vreodată, cartofi, roșii, morcovi, porumb, sparanghel sau conopidă?

Culoarea lor poate părea suspecta, da acesta nu este rezultatul coloranților chimici si nici un efect de interferență genetica creat în laboratoare. Produsele mov au fost create prin selectarea și încrucișarea de tulpini specifice.

Violet sănătos

Culoarea purpurie în legume și fructe indica o bogata prezenta a substanțelor nutritive. Substanța responsabila pentru aceasta colorație violeta în ceea ce privește fructele și legumele este antocianina, cunoscuta pentru puternicele ei proprietăți dezoxidante. După cum au demonstrat cercetările, produsele care conțin acești pigmenți naturali anti-oxidanți sunt un element crucial în profilaxia cancerului. Ei stopează creșterea și dezvoltarea celulelor canceroase, de exemplu în cazul cancerului de colon, încetinesc procesul de îmbătrînire celulară și joacă un rol important în buna funcționare a creierului uman.
Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.