Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Legume și fructe violet

Culoarea neobișnuită

Ați văzut vreodată, cartofi, roșii, morcovi, porumb, sparanghel sau conopidă?

Culoarea lor poate părea suspecta, da acesta nu este rezultatul coloranților chimici si nici un efect de interferență genetica creat în laboratoare. Produsele mov au fost create prin selectarea și încrucișarea de tulpini specifice.

Violet sănătos

Culoarea purpurie în legume și fructe indica o bogata prezenta a substanțelor nutritive. Substanța responsabila pentru aceasta colorație violeta în ceea ce privește fructele și legumele este antocianina, cunoscuta pentru puternicele ei proprietăți dezoxidante. După cum au demonstrat cercetările, produsele care conțin acești pigmenți naturali anti-oxidanți sunt un element crucial în profilaxia cancerului. Ei stopează creșterea și dezvoltarea celulelor canceroase, de exemplu în cazul cancerului de colon, încetinesc procesul de îmbătrînire celulară și joacă un rol important în buna funcționare a creierului uman.

Rețete care te-ar putea interesa

Ruladă cu gem de morcovi
Ruladă cu gem de morcovi

O rețetă Bonduelle pentru cele mai rafinate gusturi.

12 persoane 30-45 min Simplu
Tort de morcov cu cremă de brânză
Tort de morcov cu cremă de brânză

Un gust și o textură fabuloasă.

10 persoane 30-45 min Simplu
Budincuță de spanac
Budincuță de spanac

Un gust extraordinar și o aromă deosebită.

2 persoane 15-30 min Simplu
Risotto de hrișcă cu dovleac și ciuperci
Risotto de hrișcă cu dovleac și ciuperci

Delicios și ușor de preparat! O nouă rețetă cu Cerealli Bonduelle

2 persoane 15-30 min Mediu
Legume și fructe violet

Culoarea neobișnuită

Ați văzut vreodată, cartofi, roșii, morcovi, porumb, sparanghel sau conopidă?

Culoarea lor poate părea suspecta, da acesta nu este rezultatul coloranților chimici si nici un efect de interferență genetica creat în laboratoare. Produsele mov au fost create prin selectarea și încrucișarea de tulpini specifice.

Violet sănătos

Culoarea purpurie în legume și fructe indica o bogata prezenta a substanțelor nutritive. Substanța responsabila pentru aceasta colorație violeta în ceea ce privește fructele și legumele este antocianina, cunoscuta pentru puternicele ei proprietăți dezoxidante. După cum au demonstrat cercetările, produsele care conțin acești pigmenți naturali anti-oxidanți sunt un element crucial în profilaxia cancerului. Ei stopează creșterea și dezvoltarea celulelor canceroase, de exemplu în cazul cancerului de colon, încetinesc procesul de îmbătrînire celulară și joacă un rol important în buna funcționare a creierului uman.
Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.