Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Legume și fructe violet

Culoarea neobișnuită

Ați văzut vreodată, cartofi, roșii, morcovi, porumb, sparanghel sau conopidă?

Culoarea lor poate părea suspecta, da acesta nu este rezultatul coloranților chimici si nici un efect de interferență genetica creat în laboratoare. Produsele mov au fost create prin selectarea și încrucișarea de tulpini specifice.

Violet sănătos

Culoarea purpurie în legume și fructe indica o bogata prezenta a substanțelor nutritive. Substanța responsabila pentru aceasta colorație violeta în ceea ce privește fructele și legumele este antocianina, cunoscuta pentru puternicele ei proprietăți dezoxidante. După cum au demonstrat cercetările, produsele care conțin acești pigmenți naturali anti-oxidanți sunt un element crucial în profilaxia cancerului. Ei stopează creșterea și dezvoltarea celulelor canceroase, de exemplu în cazul cancerului de colon, încetinesc procesul de îmbătrînire celulară și joacă un rol important în buna funcționare a creierului uman.

Rețete care te-ar putea interesa

Pulpă de rață confiată cu legume de primăvară
Pulpă de rață confiată cu legume de primăvară

O rețetă delicioasă și sățioasă!

2 persoane peste 45 min Complex
Ajapsandali cu vinete
Ajapsandali cu vinete

Descoperă savoarea bucătăriei georgiene.

6 persoane peste 45 min Simplu
Sauerkraut - varză murată
Sauerkraut - varză murată

Cea mai cunoscută mâncare nemțească.

8 persoane peste 45 min Mediu
Mix gratinat de broccoli, morcovi și conopidă
Mix gratinat de broccoli, morcovi și conopidă

Legumele gratinate sunt minunate pentru o cină ușoară

4 persoane 15-30 min Simplu
Legume și fructe violet

Culoarea neobișnuită

Ați văzut vreodată, cartofi, roșii, morcovi, porumb, sparanghel sau conopidă?

Culoarea lor poate părea suspecta, da acesta nu este rezultatul coloranților chimici si nici un efect de interferență genetica creat în laboratoare. Produsele mov au fost create prin selectarea și încrucișarea de tulpini specifice.

Violet sănătos

Culoarea purpurie în legume și fructe indica o bogata prezenta a substanțelor nutritive. Substanța responsabila pentru aceasta colorație violeta în ceea ce privește fructele și legumele este antocianina, cunoscuta pentru puternicele ei proprietăți dezoxidante. După cum au demonstrat cercetările, produsele care conțin acești pigmenți naturali anti-oxidanți sunt un element crucial în profilaxia cancerului. Ei stopează creșterea și dezvoltarea celulelor canceroase, de exemplu în cazul cancerului de colon, încetinesc procesul de îmbătrînire celulară și joacă un rol important în buna funcționare a creierului uman.
Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.