Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Legume și fructe violet

Culoarea neobișnuită

Ați văzut vreodată, cartofi, roșii, morcovi, porumb, sparanghel sau conopidă?

Culoarea lor poate părea suspecta, da acesta nu este rezultatul coloranților chimici si nici un efect de interferență genetica creat în laboratoare. Produsele mov au fost create prin selectarea și încrucișarea de tulpini specifice.

Violet sănătos

Culoarea purpurie în legume și fructe indica o bogata prezenta a substanțelor nutritive. Substanța responsabila pentru aceasta colorație violeta în ceea ce privește fructele și legumele este antocianina, cunoscuta pentru puternicele ei proprietăți dezoxidante. După cum au demonstrat cercetările, produsele care conțin acești pigmenți naturali anti-oxidanți sunt un element crucial în profilaxia cancerului. Ei stopează creșterea și dezvoltarea celulelor canceroase, de exemplu în cazul cancerului de colon, încetinesc procesul de îmbătrînire celulară și joacă un rol important în buna funcționare a creierului uman.

Rețete care te-ar putea interesa

Somon cu sos alb și Hawai Mix
Somon cu sos alb și Hawai Mix

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

2 persoane sub 15 min Simplu
Brioșe cu ciuperci și cașcaval
Brioșe cu ciuperci și cașcaval

O rețetă pregătită de Jamila!

2 persoane sub 15 min Simplu
Mazăre cu chiftea în bacon
Mazăre cu chiftea în bacon

Un preparat simplu și delicios pentru întreaga familie.

4 persoane sub 15 min Simplu
Pui cu curry în stil indian
Pui cu curry în stil indian

Rețetă delicioasă pentru o seară cu prietenii.

4 persoane peste 45 min Simplu
Legume și fructe violet

Culoarea neobișnuită

Ați văzut vreodată, cartofi, roșii, morcovi, porumb, sparanghel sau conopidă?

Culoarea lor poate părea suspecta, da acesta nu este rezultatul coloranților chimici si nici un efect de interferență genetica creat în laboratoare. Produsele mov au fost create prin selectarea și încrucișarea de tulpini specifice.

Violet sănătos

Culoarea purpurie în legume și fructe indica o bogata prezenta a substanțelor nutritive. Substanța responsabila pentru aceasta colorație violeta în ceea ce privește fructele și legumele este antocianina, cunoscuta pentru puternicele ei proprietăți dezoxidante. După cum au demonstrat cercetările, produsele care conțin acești pigmenți naturali anti-oxidanți sunt un element crucial în profilaxia cancerului. Ei stopează creșterea și dezvoltarea celulelor canceroase, de exemplu în cazul cancerului de colon, încetinesc procesul de îmbătrînire celulară și joacă un rol important în buna funcționare a creierului uman.