Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Mâncăruri cu legume delicioase și preparare rapidă

Există multe mâncăruri cu legume pe care le poți încerca dacă vrei sa pregătești un feluri de mâncare rapide care sunt delicioase în același timp. Ca să te ajutăm să o iei de la început, iată mai jos zece soluții pe care le poți încerca oricând, cu foarte puțin efort și la un buget redus: 

  1. sote de legume, pregătit în unt;
  2. ciuperci conservate prăjite rapid cu inele de ceapă;
  3. ceapă prăjită rapid cu broccoli, tofu, ghimber și usturoi mărunțit, servite cu tăiței;
  4. știuleți de porumb baby înmuiați în ulei de măsline cu ceapă tocată, cilantro, fasole neagră, roșii, ardei gras și lime;
  5. salată Caprese;
  6. alune de pădure prăjite cu bucăți de pere cu verdețuri, ulei de măsline, muștar și brânză cu mucegai albastru;
  7. sandvici cu pâine prăjită cu felii de roșii sote presărate cu oregano și sare, morcovi din conservă sote, brânză și salam;
  8. paste cu ciuperci feliate și sos de tomate (din conservă);
  9. mărunțește câțiva muguri de pin, usturoi, broccoli, suc de lămâie și parmezan până când se face o pastă și servește cu paste fierte;
  10. broccoli congelat și pere gătite în tigaie pentru 3 minute, parmezan ras, frunze de busuioc, suc de lămâie și paste.

Legumele sunt în mod particular folositoare atunci când pregătești feluri de mâncare rapide din cauza faptului că textura acestora și nivelurile lor de zahăr le permit să fie ușor de gătit. Când ai de-a face cu un asemenea fel de mâncare, trebuie să urmezi două reguli de bază: 

  • Folosește cât mai multe tipuri de legume. Un amestec complex va fi cu siguranță special pe masa ta.
  • Folosește condimentele cu moderație; unele condimente tind să acopere gusturile și e posibil să sfârșești cu un singur gust în locul unei explozii de arome.

Rețete care te-ar putea interesa

Salată de ciuperci cu castraveți și fasole albă în sos tomat
Salată de ciuperci cu castraveți și fasole albă în sos tomat

O salată gustoasă și sățioasă!

10 persoane peste 45 min Mediu
Bruschete cu ton, porumb și fasole roșie
Bruschete cu ton, porumb și fasole roșie

O gustare delicioasă care transformă orice masă într-o ocazie specială

2 persoane 15-30 min Simplu
Fu Yung - omletă chinezească cu pui, varză, ciuperci si țelină
Fu Yung - omletă chinezească cu pui, varză, ciuperci si țelină

Numele acestei rețete s-a inspirat de la frumoasa floare de lotus, și se traduce exact ca "petalele lotusului alb".

4 persoane 15-30 min Simplu
Salată caldă cu farfalle, ardei şi porumb
Salată caldă cu farfalle, ardei şi porumb

Pastele se împacă foarte bine cu legumele. O reţetă uşor de preparat, o idee pentru prânz sau cină, care va fi, cu siguranţă, pe placul familiei tale.

2 persoane 15-30 min Simplu
Mâncăruri cu legume delicioase și preparare rapidă

Există multe mâncăruri cu legume pe care le poți încerca dacă vrei sa pregătești un feluri de mâncare rapide care sunt delicioase în același timp. Ca să te ajutăm să o iei de la început, iată mai jos zece soluții pe care le poți încerca oricând, cu foarte puțin efort și la un buget redus: 

  1. sote de legume, pregătit în unt;
  2. ciuperci conservate prăjite rapid cu inele de ceapă;
  3. ceapă prăjită rapid cu broccoli, tofu, ghimber și usturoi mărunțit, servite cu tăiței;
  4. știuleți de porumb baby înmuiați în ulei de măsline cu ceapă tocată, cilantro, fasole neagră, roșii, ardei gras și lime;
  5. salată Caprese;
  6. alune de pădure prăjite cu bucăți de pere cu verdețuri, ulei de măsline, muștar și brânză cu mucegai albastru;
  7. sandvici cu pâine prăjită cu felii de roșii sote presărate cu oregano și sare, morcovi din conservă sote, brânză și salam;
  8. paste cu ciuperci feliate și sos de tomate (din conservă);
  9. mărunțește câțiva muguri de pin, usturoi, broccoli, suc de lămâie și parmezan până când se face o pastă și servește cu paste fierte;
  10. broccoli congelat și pere gătite în tigaie pentru 3 minute, parmezan ras, frunze de busuioc, suc de lămâie și paste.

Legumele sunt în mod particular folositoare atunci când pregătești feluri de mâncare rapide din cauza faptului că textura acestora și nivelurile lor de zahăr le permit să fie ușor de gătit. Când ai de-a face cu un asemenea fel de mâncare, trebuie să urmezi două reguli de bază: 

  • Folosește cât mai multe tipuri de legume. Un amestec complex va fi cu siguranță special pe masa ta.
  • Folosește condimentele cu moderație; unele condimente tind să acopere gusturile și e posibil să sfârșești cu un singur gust în locul unei explozii de arome.