Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Legume proaspete pe platouri albe: idei de aranjamente culinare

Bazele prezentării de legume proaspete

Se spune că se mănâncă mai întâi cu ochii și multe legume proaspete oferă cadrul perfect pentru această realitate. Culorile intense ale majorității legumelor ar trebui gestionate în așa manieră încât să impresioneze până și cea mai sceptică pereche de ochi. Citește mai departe pentru a afla câteva aranjamente culinare la modă și, implicit, capacitatea acestora de a infuza stil în prezentarea legumelor proaspete.

Aranjamente culinare pe farfurie în această toamnă: o artă subtilă și delicată

Efectul artistic vine din contrastul constant de culori, forme și linii. În cele mai multe cazuri, este mai bine să folosiți farfurii albe, întrucât albul accentuează nuanțele, dar există situații când sunt de preferat farfuriile negre pătrate sau când ar trebui folosite materiale monocrome într-o culoare puternică. Iată câteva sfaturi pe care ar trebui să le aveți în vedere când aranjați legume proaspete pe farfurie:

  • Țepușele sau frigăruile false cu legume arată bine în aproape orice combinație. Adăugați roșii, bucăți de castravete, o brânză ușoară, ardei galben și verde și presărați piper măcinat și sumac.
  • Bucățile mari de legume sunt în general neatractive și pot fi cazuri când asemănarea unei bucăți cu forma inițială să fie aproape deranjantă. Pentru a evita asta, tăiați legumele în bucăți de dimensiuni mici și medii.
  • Bucățile mici ar trebui plasate în centrul farfuriei, pentru a sugera ideea de salată, în timp ce bucățile mai mari ar trebui să le înconjoare.
  • Cu cât e mai deschisă culoarea, cu atât mai aproape ar trebui să fie de marginea farfuriei, pentru a induce aparența unui ansamblu ușor, dar bogat, pe întreaga suprafață.

Rețete care te-ar putea interesa

Mic dejun cu quinoa, lapte de cocos şi fructe de pădure
Mic dejun cu quinoa, lapte de cocos şi fructe de pădure

Dă startul zilei cu un delicios mic-dejun!

2 persoane 15-30 min Mediu
Duo de pește afumat cu piure de mazăre și jeleu picant
Duo de pește afumat cu piure de mazăre și jeleu picant

O rețetă Bonduelle pentru cele mai rafinate gusturi.

4 persoane peste 45 min Simplu
Supă cremă de dovleac cu creveți
Supă cremă de dovleac cu creveți

O rețetă ideală pentru iubitorii de fructe de mare. Gustul delicios al creveților este potențat acum de aroma dovleacului, rezultând o supă cremă rapidă și hrănitoare.

4 persoane 15-30 min Simplu
Pizza cu broccoli și porumb
Pizza cu broccoli și porumb

Un preparat delicios pentru întreaga familie.

4 persoane 30-45 min Simplu
Legume proaspete pe platouri albe: idei de aranjamente culinare

Bazele prezentării de legume proaspete

Se spune că se mănâncă mai întâi cu ochii și multe legume proaspete oferă cadrul perfect pentru această realitate. Culorile intense ale majorității legumelor ar trebui gestionate în așa manieră încât să impresioneze până și cea mai sceptică pereche de ochi. Citește mai departe pentru a afla câteva aranjamente culinare la modă și, implicit, capacitatea acestora de a infuza stil în prezentarea legumelor proaspete.

Aranjamente culinare pe farfurie în această toamnă: o artă subtilă și delicată

Efectul artistic vine din contrastul constant de culori, forme și linii. În cele mai multe cazuri, este mai bine să folosiți farfurii albe, întrucât albul accentuează nuanțele, dar există situații când sunt de preferat farfuriile negre pătrate sau când ar trebui folosite materiale monocrome într-o culoare puternică. Iată câteva sfaturi pe care ar trebui să le aveți în vedere când aranjați legume proaspete pe farfurie:

  • Țepușele sau frigăruile false cu legume arată bine în aproape orice combinație. Adăugați roșii, bucăți de castravete, o brânză ușoară, ardei galben și verde și presărați piper măcinat și sumac.
  • Bucățile mari de legume sunt în general neatractive și pot fi cazuri când asemănarea unei bucăți cu forma inițială să fie aproape deranjantă. Pentru a evita asta, tăiați legumele în bucăți de dimensiuni mici și medii.
  • Bucățile mici ar trebui plasate în centrul farfuriei, pentru a sugera ideea de salată, în timp ce bucățile mai mari ar trebui să le înconjoare.
  • Cu cât e mai deschisă culoarea, cu atât mai aproape ar trebui să fie de marginea farfuriei, pentru a induce aparența unui ansamblu ușor, dar bogat, pe întreaga suprafață.
Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.