Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Gustul Franţei: mâncarea bună și cum să arăți bine

 

Gustul Franţei

Bucătăria franceză se caracterizează prin utilizarea frecventă a legumelor:
  • cartofi,
  • fasole verde,
  • ceapă, spanac,
  • varză, roșii,
  • vinete,
  • țelină,
  • ciuperci - toate acestea stau la baza aperitivelor, felurilor de mâncare principale şi garnituri.
Primul curs este de obicei supa, cea mai populară fiind supa cremă de praz.

Felul principal este carne la grătar - de obicei carne de vită, viţel, oaie, miel, pasăre sau vânat, francezii rareori mănâncă carne de porc - cu unt, condimentate cu cimbru, tarhon, hasmaţuchi, busuioc, pătrunjel, frunze de dafin, scorțișoară, cuișoare, șofran, nucșoară, ghimbir, chimion sau alte condimente exotice si servită cu garnitură de legume, care poate fi, de asemenea, pregătită la grătar. Francezii acordă mare atenţie pentru a obține combinaţia și proporția perfectă de carne, legume și condimente. Ei ştiu cum să pregătească şi să mănânce mâncare bună, bucătăria lor este o bază solidă pentru o dietă sănătoasă, deoarece constă dintr-o mulţime de fructe şi legume preparate într-un mod sănătos. Francezii au reuşit să găsească secretul mâncării bune și să arate bine în același timp: își fac timp să se bucure de mâncare, le face plăcere să savureze aromele.

Bon appétite!


Rețete care te-ar putea interesa

Chifteluțe cu spanac și ciuperci
Chifteluțe cu spanac și ciuperci

Gustări delicioase pentru oaspeții dumneavoastră

4 persoane 30-45 min Mediu
Supă cremă de morcovi
Supă cremă de morcovi

Un preparat delicios pentru întreaga familie.

2 persoane 15-30 min Simplu
Salată cu fâșii de vită și fasole albă
Salată cu fâșii de vită și fasole albă

Un preparat minunat pentru zilele de vară

2 persoane 15-30 min Complex
Simfonie de fasole cu ton
Simfonie de fasole cu ton

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

4 persoane 15-30 min Simplu
Gustul Franţei: mâncarea bună și cum să arăți bine
 

Gustul Franţei

Bucătăria franceză se caracterizează prin utilizarea frecventă a legumelor:
  • cartofi,
  • fasole verde,
  • ceapă, spanac,
  • varză, roșii,
  • vinete,
  • țelină,
  • ciuperci - toate acestea stau la baza aperitivelor, felurilor de mâncare principale şi garnituri.
Primul curs este de obicei supa, cea mai populară fiind supa cremă de praz.

Felul principal este carne la grătar - de obicei carne de vită, viţel, oaie, miel, pasăre sau vânat, francezii rareori mănâncă carne de porc - cu unt, condimentate cu cimbru, tarhon, hasmaţuchi, busuioc, pătrunjel, frunze de dafin, scorțișoară, cuișoare, șofran, nucșoară, ghimbir, chimion sau alte condimente exotice si servită cu garnitură de legume, care poate fi, de asemenea, pregătită la grătar. Francezii acordă mare atenţie pentru a obține combinaţia și proporția perfectă de carne, legume și condimente. Ei ştiu cum să pregătească şi să mănânce mâncare bună, bucătăria lor este o bază solidă pentru o dietă sănătoasă, deoarece constă dintr-o mulţime de fructe şi legume preparate într-un mod sănătos. Francezii au reuşit să găsească secretul mâncării bune și să arate bine în același timp: își fac timp să se bucure de mâncare, le face plăcere să savureze aromele.

Bon appétite!