Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Gustul Franţei: mâncarea bună și cum să arăți bine

 

Gustul Franţei

Bucătăria franceză se caracterizează prin utilizarea frecventă a legumelor:
  • cartofi,
  • fasole verde,
  • ceapă, spanac,
  • varză, roșii,
  • vinete,
  • țelină,
  • ciuperci - toate acestea stau la baza aperitivelor, felurilor de mâncare principale şi garnituri.
Primul curs este de obicei supa, cea mai populară fiind supa cremă de praz.

Felul principal este carne la grătar - de obicei carne de vită, viţel, oaie, miel, pasăre sau vânat, francezii rareori mănâncă carne de porc - cu unt, condimentate cu cimbru, tarhon, hasmaţuchi, busuioc, pătrunjel, frunze de dafin, scorțișoară, cuișoare, șofran, nucșoară, ghimbir, chimion sau alte condimente exotice si servită cu garnitură de legume, care poate fi, de asemenea, pregătită la grătar. Francezii acordă mare atenţie pentru a obține combinaţia și proporția perfectă de carne, legume și condimente. Ei ştiu cum să pregătească şi să mănânce mâncare bună, bucătăria lor este o bază solidă pentru o dietă sănătoasă, deoarece constă dintr-o mulţime de fructe şi legume preparate într-un mod sănătos. Francezii au reuşit să găsească secretul mâncării bune și să arate bine în același timp: își fac timp să se bucure de mâncare, le face plăcere să savureze aromele.

Bon appétite!


Rețete care te-ar putea interesa

Salată Quinoa Caprese
Salată Quinoa Caprese

Salata rapidă pe care o poți savura la ceas de seară.

2 persoane 15-30 min Mediu
Brioșe cu baby morcovi și nuci
Brioșe cu baby morcovi și nuci

Rețetă delicioasă și sățioasă.

12 persoane 30-45 min Simplu
Piept de pui cu ciupercuțe și ardei copt
Piept de pui cu ciupercuțe și ardei copt

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

3 persoane 30-45 min Simplu
Pui cu legume la tigaie
Pui cu legume la tigaie

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

2 persoane sub 15 min Simplu
Gustul Franţei: mâncarea bună și cum să arăți bine
 

Gustul Franţei

Bucătăria franceză se caracterizează prin utilizarea frecventă a legumelor:
  • cartofi,
  • fasole verde,
  • ceapă, spanac,
  • varză, roșii,
  • vinete,
  • țelină,
  • ciuperci - toate acestea stau la baza aperitivelor, felurilor de mâncare principale şi garnituri.
Primul curs este de obicei supa, cea mai populară fiind supa cremă de praz.

Felul principal este carne la grătar - de obicei carne de vită, viţel, oaie, miel, pasăre sau vânat, francezii rareori mănâncă carne de porc - cu unt, condimentate cu cimbru, tarhon, hasmaţuchi, busuioc, pătrunjel, frunze de dafin, scorțișoară, cuișoare, șofran, nucșoară, ghimbir, chimion sau alte condimente exotice si servită cu garnitură de legume, care poate fi, de asemenea, pregătită la grătar. Francezii acordă mare atenţie pentru a obține combinaţia și proporția perfectă de carne, legume și condimente. Ei ştiu cum să pregătească şi să mănânce mâncare bună, bucătăria lor este o bază solidă pentru o dietă sănătoasă, deoarece constă dintr-o mulţime de fructe şi legume preparate într-un mod sănătos. Francezii au reuşit să găsească secretul mâncării bune și să arate bine în același timp: își fac timp să se bucure de mâncare, le face plăcere să savureze aromele.

Bon appétite!

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.