Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Gustul Franţei: mâncarea bună și cum să arăți bine

 

Gustul Franţei

Bucătăria franceză se caracterizează prin utilizarea frecventă a legumelor:
  • cartofi,
  • fasole verde,
  • ceapă, spanac,
  • varză, roșii,
  • vinete,
  • țelină,
  • ciuperci - toate acestea stau la baza aperitivelor, felurilor de mâncare principale şi garnituri.
Primul curs este de obicei supa, cea mai populară fiind supa cremă de praz.

Felul principal este carne la grătar - de obicei carne de vită, viţel, oaie, miel, pasăre sau vânat, francezii rareori mănâncă carne de porc - cu unt, condimentate cu cimbru, tarhon, hasmaţuchi, busuioc, pătrunjel, frunze de dafin, scorțișoară, cuișoare, șofran, nucșoară, ghimbir, chimion sau alte condimente exotice si servită cu garnitură de legume, care poate fi, de asemenea, pregătită la grătar. Francezii acordă mare atenţie pentru a obține combinaţia și proporția perfectă de carne, legume și condimente. Ei ştiu cum să pregătească şi să mănânce mâncare bună, bucătăria lor este o bază solidă pentru o dietă sănătoasă, deoarece constă dintr-o mulţime de fructe şi legume preparate într-un mod sănătos. Francezii au reuşit să găsească secretul mâncării bune și să arate bine în același timp: își fac timp să se bucure de mâncare, le face plăcere să savureze aromele.

Bon appétite!


Rețete care te-ar putea interesa

Burger de fasole roșie
Burger de fasole roșie

O rețetă pregătită de Jamila!

4 persoane 15-30 min Simplu
Tăiței chinezești cu broccoli
Tăiței chinezești cu broccoli

Combinația dintre tăiței chinezești și broccoli cu sos este ideală.

2 persoane 30-45 min Mediu
Rulouri cu legume și somon
Rulouri cu legume și somon

Un preparat simplu și delicios pentru întreaga familie.

8 persoane 15-30 min Simplu
Bruschete cu ton, porumb și fasole roșie
Bruschete cu ton, porumb și fasole roșie

O gustare delicioasă care transformă orice masă într-o ocazie specială

2 persoane 15-30 min Simplu
Gustul Franţei: mâncarea bună și cum să arăți bine
 

Gustul Franţei

Bucătăria franceză se caracterizează prin utilizarea frecventă a legumelor:
  • cartofi,
  • fasole verde,
  • ceapă, spanac,
  • varză, roșii,
  • vinete,
  • țelină,
  • ciuperci - toate acestea stau la baza aperitivelor, felurilor de mâncare principale şi garnituri.
Primul curs este de obicei supa, cea mai populară fiind supa cremă de praz.

Felul principal este carne la grătar - de obicei carne de vită, viţel, oaie, miel, pasăre sau vânat, francezii rareori mănâncă carne de porc - cu unt, condimentate cu cimbru, tarhon, hasmaţuchi, busuioc, pătrunjel, frunze de dafin, scorțișoară, cuișoare, șofran, nucșoară, ghimbir, chimion sau alte condimente exotice si servită cu garnitură de legume, care poate fi, de asemenea, pregătită la grătar. Francezii acordă mare atenţie pentru a obține combinaţia și proporția perfectă de carne, legume și condimente. Ei ştiu cum să pregătească şi să mănânce mâncare bună, bucătăria lor este o bază solidă pentru o dietă sănătoasă, deoarece constă dintr-o mulţime de fructe şi legume preparate într-un mod sănătos. Francezii au reuşit să găsească secretul mâncării bune și să arate bine în același timp: își fac timp să se bucure de mâncare, le face plăcere să savureze aromele.

Bon appétite!

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.