Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Gustul Franţei: mâncarea bună și cum să arăți bine

 

Gustul Franţei

Bucătăria franceză se caracterizează prin utilizarea frecventă a legumelor:
  • cartofi,
  • fasole verde,
  • ceapă, spanac,
  • varză, roșii,
  • vinete,
  • țelină,
  • ciuperci - toate acestea stau la baza aperitivelor, felurilor de mâncare principale şi garnituri.
Primul curs este de obicei supa, cea mai populară fiind supa cremă de praz.

Felul principal este carne la grătar - de obicei carne de vită, viţel, oaie, miel, pasăre sau vânat, francezii rareori mănâncă carne de porc - cu unt, condimentate cu cimbru, tarhon, hasmaţuchi, busuioc, pătrunjel, frunze de dafin, scorțișoară, cuișoare, șofran, nucșoară, ghimbir, chimion sau alte condimente exotice si servită cu garnitură de legume, care poate fi, de asemenea, pregătită la grătar. Francezii acordă mare atenţie pentru a obține combinaţia și proporția perfectă de carne, legume și condimente. Ei ştiu cum să pregătească şi să mănânce mâncare bună, bucătăria lor este o bază solidă pentru o dietă sănătoasă, deoarece constă dintr-o mulţime de fructe şi legume preparate într-un mod sănătos. Francezii au reuşit să găsească secretul mâncării bune și să arate bine în același timp: își fac timp să se bucure de mâncare, le face plăcere să savureze aromele.

Bon appétite!


Rețete care te-ar putea interesa

Salată de porumb dulce cu quinoa și grapefruit
Salată de porumb dulce cu quinoa și grapefruit

Salata de porumb dulce cu quinoa și grapefruit pe care v-o propun azi este o porție de vitamine și minerale deghizată într-un prânz gustos.

0 persoane sub 15 min Simplu
Chifteluțe cu spanac și ciuperci
Chifteluțe cu spanac și ciuperci

Gustări delicioase pentru oaspeții dumneavoastră

4 persoane 30-45 min Mediu
Tocaniță de ciuperci cu smântână și mămăligă
Tocaniță de ciuperci cu smântână și mămăligă

O rețetă simplă și delicioasă de tocăniță de ciuperci, cu smântână și mămăligă pentru toată familia

2 persoane 30-45 min Simplu
Broccoli cu dressing italian picant
Broccoli cu dressing italian picant

O salată de sezon excelentă!

2 persoane 15-30 min Mediu
Gustul Franţei: mâncarea bună și cum să arăți bine
 

Gustul Franţei

Bucătăria franceză se caracterizează prin utilizarea frecventă a legumelor:
  • cartofi,
  • fasole verde,
  • ceapă, spanac,
  • varză, roșii,
  • vinete,
  • țelină,
  • ciuperci - toate acestea stau la baza aperitivelor, felurilor de mâncare principale şi garnituri.
Primul curs este de obicei supa, cea mai populară fiind supa cremă de praz.

Felul principal este carne la grătar - de obicei carne de vită, viţel, oaie, miel, pasăre sau vânat, francezii rareori mănâncă carne de porc - cu unt, condimentate cu cimbru, tarhon, hasmaţuchi, busuioc, pătrunjel, frunze de dafin, scorțișoară, cuișoare, șofran, nucșoară, ghimbir, chimion sau alte condimente exotice si servită cu garnitură de legume, care poate fi, de asemenea, pregătită la grătar. Francezii acordă mare atenţie pentru a obține combinaţia și proporția perfectă de carne, legume și condimente. Ei ştiu cum să pregătească şi să mănânce mâncare bună, bucătăria lor este o bază solidă pentru o dietă sănătoasă, deoarece constă dintr-o mulţime de fructe şi legume preparate într-un mod sănătos. Francezii au reuşit să găsească secretul mâncării bune și să arate bine în același timp: își fac timp să se bucure de mâncare, le face plăcere să savureze aromele.

Bon appétite!

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.