Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Cum să pregătești gustări cu ciuperci conservate

În opoziție cu legumele și cu diverse alte garnituri, ciupercile conservate au abilitatea de a-și păstra cu adevărat gustul lor inițial. Diferența este aproape nedetectabilă de către unele persoane și îți permite să te bucuri din plin de un gust proaspăt când te interesează gustări proaspete.

Cu toate acestea, înainte de a le găti, ar trebui să pregătești ciupercile conservate în așa fel încât să îți dea posibilitatea de a le integra corect în mâncăruri, salate sau gustări. Odată ce sunt gata, numai imaginația ta va sta între ele și o gustare completă.

Iată ce poți să faci:

  1. Taie mărunt ciupercile și asezonează-le cu usturoi pudră. Prăjește-le rapid și adaugă brânză, iaurt sau lapte și ardei iute tocat. Pune amestecul pe câteva felii de pâine prăjită și dă la cuptor 10 minute. Vor rezulta câteva felii aromate.
  2. Taie ciupercile felii (1 cm grosime) și pune-le într-o strecurătoare. Pune-le sub jet de apă și apoi lasă la scurs. Când sunt gata, pune-le pe un fund de lemn și lasă-le să se usuce. Într-o tigaie, adaugă puțin ulei organic (ajunge o lingură) și prăjește încet ciupercile cam 3 minute pe fiecare parte. Adaugă praf de curry, usturoi pudră și servește cu sos salsa sau de avocado.
  3. Taie mărunt ciupercile, o ceapă și o tulpină de praz. Pune-le într-o tigaie cu o lingură de unt. Prăjește până când ceapa devine aurie. Servește cu orez brun. 

Ciupercile sunt extrem de gustoase dacă le combini cu puțin ulei, așa că asigură-te că găsești o gustare care conține aceste două ingrediente: va fi sățios și gustos în același timp.


Rețete care te-ar putea interesa

Rulouri de vinete

Rulouri de vinete

O rețetă savuroasă cu aromă de sărbătoare.

2 persoane peste 45 min Simplu
Somon cu surprize

Somon cu surprize

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

4 persoane 15-30 min Simplu
Somon la cuptor cu mix de fasole

Somon la cuptor cu mix de fasole

O combinație sănătoasă și gustoasă de fasole verde și galbenă cu somon și sos pesto!

2 persoane 30-45 min Simplu
Linte cu legume gratinate la cuptor

Linte cu legume gratinate la cuptor

Rețetă delicioasă și sățioasă care constituie un fel principal vegetarian sănătos.

12 persoane 15-30 min Simplu
Cum să pregătești gustări cu ciuperci conservate

În opoziție cu legumele și cu diverse alte garnituri, ciupercile conservate au abilitatea de a-și păstra cu adevărat gustul lor inițial. Diferența este aproape nedetectabilă de către unele persoane și îți permite să te bucuri din plin de un gust proaspăt când te interesează gustări proaspete.

Cu toate acestea, înainte de a le găti, ar trebui să pregătești ciupercile conservate în așa fel încât să îți dea posibilitatea de a le integra corect în mâncăruri, salate sau gustări. Odată ce sunt gata, numai imaginația ta va sta între ele și o gustare completă.

Iată ce poți să faci:

  1. Taie mărunt ciupercile și asezonează-le cu usturoi pudră. Prăjește-le rapid și adaugă brânză, iaurt sau lapte și ardei iute tocat. Pune amestecul pe câteva felii de pâine prăjită și dă la cuptor 10 minute. Vor rezulta câteva felii aromate.
  2. Taie ciupercile felii (1 cm grosime) și pune-le într-o strecurătoare. Pune-le sub jet de apă și apoi lasă la scurs. Când sunt gata, pune-le pe un fund de lemn și lasă-le să se usuce. Într-o tigaie, adaugă puțin ulei organic (ajunge o lingură) și prăjește încet ciupercile cam 3 minute pe fiecare parte. Adaugă praf de curry, usturoi pudră și servește cu sos salsa sau de avocado.
  3. Taie mărunt ciupercile, o ceapă și o tulpină de praz. Pune-le într-o tigaie cu o lingură de unt. Prăjește până când ceapa devine aurie. Servește cu orez brun. 

Ciupercile sunt extrem de gustoase dacă le combini cu puțin ulei, așa că asigură-te că găsești o gustare care conține aceste două ingrediente: va fi sățios și gustos în același timp.